marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Au strans peste 400 de milioane de vizualizari pe Youtube. Cele mai vizionate 20 de trailere din istorie

Hollywood Reporter a facut un clasament cu cele mai bune trailere din istorie in functie de numarul de vizualizari stranse de clipuri pe Youtube. Vedeta este fara indoiala blockbusterul Transformers: Dark of the Moon care se lauda cu peste 40 de milioane de vizualizari. Vezi aici lista.

Au strans peste 400 de milioane de vizualizari pe Youtube. Cele mai vizionate 20 de trailere din istorie

Transformers: Dark of the Moon


Al treilea film din seria "Transformers" regizata de Michael Bay a creat o adevarata isterie atat in mediul online, cat si in afara lui. In asteptarea filmului cu cele mai multe efecte specialedin franciza, "Transformers 3" a strans peste 40 de milioane de vizionari pe YouTube.


 

Saga Twilight: New Moon

Twilight a creat  o intreaga isterie la nivel mondial. Nu e de mirarea ca trailerul celui de a-l doilea film din serie a strans nu mai putin de 38 de milioane de vizionari. Povestea de dragoste dintre Bella si Edward, plus aparitia varcolacului Jacob au garantat succesul, tinerii din lumea intreaga dorind sa afle deznodamantul.


 


Harry Poter and The Deathly Hallows: Part I

 

Franciza Harry Potter a devenit cea mai profitabila din istorie, incasand nu mai putin de 6 miliarde de dolari. Tinerii Daniel Radcliffe, Emma Watson si Rupert Grint au ajuns ca pana in 25 de ani sa aibe niste averi impresionante iar autoarea J.K. Rowling este cea mai bogata scriitoare din lume. Vrajile lui Harry Potter au functionat asupra publicului, care timp de 10 ani a ramas fidel si a urmarit cu sufletul la gura povestea celor trei. Acum , pe 15 iulie, se incheie aventura. Harry Potter si The Deathly Hallows: Part II va fi lansat si este filmul care incheie seria. Prima parte a celui de-al saptele film din serie a strans aproape 30 de milioane de vizionari pe YouTube.


 



Iron Man 2

Succesul pe care Iron Man l-a avut a fost neasteptat. Inca un personaj Marvel care a cucerit definitiv publicul. Asa ca era normal ca si al doilea film sa starneasca interesul. Trailerul pentru Iron Man 2 a ajuns la peste 24 de milioane de vizualizari. In 2013, Jon Favreau ne promite al treilea Iron Man.



Paranormal Activity

Paranormal Activity a fost filmul care a creat panica inainte de lansare. Cu un trailer foarte bine facut care a strans 22 de milioane de vizualizari, a fost unul dintre cele mai asteptate filme. Insa dupa lansare, filmul a dezamagit, nefiind deloc atat de inspaimantator cum era prezentat in trailer.

 


Avatar


Filmul care a revolutionat cinematografieadin punct de vedere al efectelor speciale si al tehologiei 3D a strans peste 19 milioane de vizionari. Asa cum era de asteptat, misterul care il invaluia inainte de lansare a starnit curiozitatea. In acest moment, Avatar este filmul cu cele mai mari incasari din istorie, 2 miliarde de dolari. James Cameron deja lucreaza la Avatar 2 si 3, care vor intra in cinema in 2014, respectiv 2015.

 


Saga Twilight: Eclipse

Cine ii va castiga inima frumoasei Bella? Vampirul Edward sau varcolacul Jacob? Eh, iata ca aceasta intrebare a creat isterie in randul fanilor, la fel ca orice este legat de Saga Twilight. Trailerul pentru al treilea film din serie a strans 18 milioane de vizualizari.

 


Black Swan

Povestea halucinanta a balerinei interpretata de Natalie Portman, rol pentru care a primit Oscarul, a fost un succes neasteptat. Trailerul a strans aproape 18 milioane de vizualizari, urcandu-l in topul celor mai vizualizate videoclipuri de pe internet. Sigur, poate si scena de sarut dintre Mila Kunis si Natalie Portman a ajutat putin. :)

 

 

High School Musical 3

Aventurile lui Troy, interpretat de Zac Efron si Gabriella, interpretata de Vanessa Hudgens continua si in al treilea film pentru adolescenti. Chimia puternica dintre  Efron si Hudgens (care au avut o relatie si in realitate) a fost pe gustul publicului, trailerul pentru al treilea film strangand aproape 17 milioane de vizualizari.

 




Match Point


Ai zice ca Woody Allen nu mai are succesul de alta data. Insa "Match Point", filmul cu Scarlet Johannson si Jonathan Rhys Meyers, din 2005, a avut succes la public. Trailerul pentru acest film a avut 16, 5 milioane de vizualizari pe YouTube.

The Expendables

Era de asteptat ca un film in care apar Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren si Eric Roberts sa atraga public. Cu incasari de 240 de milioane de dolari, The Expendables a fost un succes. Trailerul a strans 15.3 milioane de vizualizari.

 


Scary  Movie 4
 

Filmele Scary Movie au devenit uneori, mai cunoscute decat o parte dintre filmele pe care le parodiaza. Trailerul pentru al patrulea film din serie a strans 14.8 milioane de vizualizari pe Youtube.
 

 

300

"This is Spartaaa", replica pe care Gerard Butler o spune cu toata credinta in  "300" este una dintre cele mai cunoscute din filme. Filmul lui Zack Snyder ce il are in rol principal pe Gerard Butler este o adaptare a benzilor desenate create de Frank Miller, dupa legenda celor 300 de eroi de la Termopile.  Considerat un film cu efecte speciale uluitoare, 300 ramane o amintire placuta pentru fani. Trailerul pentru acest film a ajuns la 14.8 milioane  de vizualizari


Resident Evil: Afterlife

Milla Jovovich si lupta ei cu creaturi periculoase a continuat si in al patrulea film din serie. La fel de inspaimantator ca si primele trei, filmul a adus incasari de aproape 300 de milioane de dolari, iar trailerul a strans 14. 4 milioane de vizualizari.

 

 

Thor

Unul din  personajele mai putin cunoscute de la Marvel a avur parte de primul film anul acesta. Keneth Brannagh a stiu sa pastreze firul povestii in asa fel incat sa nu cada in derizoriu si sa ramana un film bun. Prezentele  lui Chris Hemsworth si Natalie Portman au crescut considerat calitatea filmului, la fel si cea a lui Anthony Hopkins. Trailerul a strans 13.6 milioane de vizualizari.


X-men: First Class

Prequel-ul realizat de Matthew Vaughn a fost foarte bine primit atat de critici, cat si de public, considerat chiar a fi cel mai bun film din toata seria. Cu James McAvoy in rolul Profesorului X si Michael Fassbender in rolul lui Magneto, X-men: First Class a improspatat franciza, urmand sa fie facute si alte prequel-uri, tot cu cei doi in roluri principale. Trailerul are 13.3 milioane de vizualizari.




Step Up 3D

Filmele cu muzica si dans pentru adolescenti par a fi reteta minune pentru cei de la Hollywood. Cele trei filme din seria "Step Up" a fost un real succes in randul fanilor, care s-au inghesuit in salile de cinema. Step Up 3D a strans 13.1 milioane de vizualizari.

Kung Fu Panda 2

Po, ursulet pufos si cam lenes, care devine expert in kung fu si-a facut fani in lumea intreaga. Ambele filme au fost bine primite de public, mai ales ca cel de al doilea a fost 3D. 12.2 milioane de vizualizari a facut trailerul pentru Kung Fu Panda 2.

 


 


Inception

Desi este un film foarte complicat, a avut priza la public. S.F.-ul lui Christopher Nolan cu Leonardo DiCaprio in rolul principal si alte nume sonore ca Marion Cotillard, Joseph Gordon-Lewis, Tom Hardy, Michael Caine si Cillian Murphy a facut incasari de peste 800 de milioane de dolari si a fost extrem de apreciat de catre critici, care l-au plasat in topul celor mai bune filme. Trailerul foarte bine facut a ajuns la 11.3 milioane de vizualizari.

 


Fast and Furious 5

Vin Diesel si Paul Walker au facut succes cu seria "Fast and Furious". Pasionatii de adrenalina si viteza s-au inghesuit in salile de cinema pentru a vedea niste curse formidabile.  Franciza a facut la nivel global aproape 700 de milioane de dolari. Trailerul pentru al cincilea film a strans 10 milioane de vizualizari.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies