marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Au ucis peste 200 de oameni impreuna! Cei mai sangerosi criminali in serie din filme!

Impreuna au ucis sute de oameni, au devenit simboluri si au scris cu sange istorie in cinema. Care sunt sunt cei mai terifianti criminali in serie din filme? Iata lista celor mai sangeroase personaje!

Au ucis peste 200 de oameni impreuna! Cei mai sangerosi criminali in serie din filme!

 

10. Monster (2003)
Cu: Charlize Theron, Cristina Ricci
Regie: Patty Jenkins

Filmul este bazat pe viata lui Aileen Wuornos, o prostituata care a devenit criminal in serie. Cu rolul acesta Charlize Theron a castigat un Oscar. Bugetul a fost estimat la 8 milioane de dolari si incasarile din intreaga lume la peste 60 de milioane.

Un film brutal si totusi blajin datorita relatiei de dragoste dintre Theron si Ricci, Monster este un film care cu siguranta te va marca.


9. Natural Born Killers (1994)

Cu: Woody Harrelson, Juliette Lewis
Regie: Oliver Stone

Doua victime cu un trecut traumatizant devin amanti, dar si criminali in serie psihopati, glorificati de mass media. Oliver Stone mediteaza asupra acestui fenomen atat de popular in presa si urmareste povestea celor doi indragostiti... de sange.

La scrierea scenariului a participat si Quentin Tarantino, deci sa nu va surprinda scenele sangeroase, fiind unul dintre cele mai brutale si controversate filme semnate de Stone.

Click aici pentru trailer

8. Red Riding Trilogy (2009)

Cu: Sean Bean, Paddy Consadine
Regie: Julian Jarrold, James Marsh, Anand Tucker

Cele trei filme de televiziune care formeaza trilogia Red Riding depasesc cu usurinta filmele pentru marile ecrane, atat in calitate, cat si in aprecieri.

Bazat pe best seller-ul lui David Peace fiecare film prezinta un criminal in serie care umbla in libertate in Yorkshire Anglia, dar care se implica si-n sistemul politiei corupte, care de asemenea este patata de sange.

7. American Psycho (2000)
Cu: Christian Bale, Willem Dafoe
Regie: Mary Harron

Inainte sa fie Batman, Christian Bale a fost Bateman in comedia neagra, American Psycho. Creatie a celebrului autor Bret Easton Ellis, criminalul este un psihopat in cea mai pura forma care activeaza in domeniul licitatiilor de actiuni pe timpul zilei, in timp ce noaptea devine un criminal sadic.

Filmul a avut un buget de aproximativ 8 milioane de dolari, incasand peste 30 in intreaga lume.


6. Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007)
Cu: Johnny Depp, Helena Bonham Carter
Regie: Tim Burton

A saptea colaborare dintre Burton si actorul sau preferat, la fel de excentric, Johnny Depp, Sweeney Todd este cel mai intunecat si sangeros film din cariera lor. In aceasta poveste barbierul Todd se razbuna pe aristocratul care i-a distrus viata, dar prin lama sa trec multe suflete nevinovate.



5. Psycho (1960)
Cu: Anthony Perkins, Vera Miles
Regie: Alfred Hitchcock

Horrorul clasic regizat de Hitchcock este inca o experienta puternica terifianta, chiar si in secolul XXI. Este greu sa negi influenta pe care acest film o are in cinematograful violent, cu celebra scena de la dus si umbra unui cutit, tipete si sangele care se scurge in cada. O secventa clasica care a scris istorie.

Este important faptul ca Psycho este un thriller psihologic cu un personaj controversat care este inca sub dominatia mamei. Autorul exploreaza normalitatea proprietarului de hotel, aproape relaxat la exterior, dar sadic si bolnav inauntru.

4. The Silence of the Lambs (1991)
Cu: Jodie Foster, Anthony Hopkins
Regie: Johnathan Demme

La 30 de ani de la Psycho, apare un alt thriller psihologic de mare impact, Tacerea mieilor, care a fost distins cu 5 premii Oscar printre care cel mai bun rol principal atat feminin, cat si masculin si premiul pentru regie.

O tanara cadet in cadrul FBI trebuie sa se increada intr-un criminal in serie manipulativ pentru a prinde un altul. Nu este primul film care-l aduce in prim plan pe psihopatul Hannibal Lector (filmul lui Michael Mann din 1986, Manhunter, este precursorul), dar este un film care imbina procedurile politiste cu groaza gotica si thrillerul psihologic.

Cuplul Hopkins-Foster este memorabil, cei doi reusind sa creeze o legatura aproape nevrotica si bolnava. Introducerea lui Buffalo Bill poate fi considerata cireasa de pe tort.



3. Se7en (1995)
Cu: Morgan Freeman, Brad Pitt, Kevin Spacey
Regie: David Fincher

Doi detectivi urmaresc un criminal in serie care foloseste cele sapte pacate mortale ca modalitate de a ucide si care are o pasiune pentru Dante.

Se7ven este o demonstratie de maiestrie a regizorului care a realizat un thriller criminal ce s-a jucat cu mintile multora, inteligent, misterios si cu un final cutremurator.


2. M (1931)
Cu: Peter Lorre, Ellen Widman
Regie: Fritz Lang

Clasicul noir al lui Lang este povestea unor politisti care nu pot prinde un ucigas de copii. La vanatoarea acestuia se alatura alti raufacatori. Nu foarte multe filme de groaza au putut sa egaleze secventele in care Hans isi studiaza reflexia in oglinda si putine au reusit sa transmita emotiile familiilor victimelor, mai ales in scena confruntarii dintre Hans si cei raniti.

1. Zodiac (2007)
Cu: Jake Gyllanhaal, Mark Ruffalo,  Robert Downey Jr.
Regie: Davin Fincher

Un desenator din San Francisco devine un detectiv amator obsedat de gasirea criminalului Zodiac. Un thriller de referinta care spune povestea obsesiei prin investigatiile detectivului, jurnalistului si desenatorului, care se apropie pentru a rezolva misterul.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies