marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Audientele serialului Anger Management sunt in scadere continua. Vestea care i-a distrus pe cei opt milioane de fani ai lui Charlie Sheen

Lucrurile merg din ce in ce mai rau pentru serialul lui Charlie Sheen, Anger Management. Dupa un debut in forta, atunci cand primele doua episoade au stabilit un nou record in televiziunea americana, situatia s-a inrautatit pentru urmatoarele doua saptamanii ale difuzarii. 

Audientele serialului Anger Management sunt in scadere continua. Vestea care i-a distrus pe cei opt milioane de fani ai lui Charlie Sheen

 

Potrivit audientelor pentru cel de-al patrulea episod, interesul americanilor a scazut si mai mult fata de saptamanile anterioare, rating-ul realizat de acesta fiind in scadere de la 3.4 milioane de telespectatori la 2.4 milioane de telespectatori. 5,47 de milioane de spectatori au stat in fata televizoarelor in ziua debutului.

 

”Nu este surprinzator ca cifrele arata atat de rau, tinand cont de publicitatea care a fost realizata pentru primele doua episoade. Daca acest declin va continua, inseamna ca publicul chiar e deranjat de ceva”, au marturisit analistii americani.

 

Chiar daca aceste cifre sunt provizorii, se pare ca producatorii iau in calcul din ce in ce mai serios posibilitatea de a nu reinnoi intelegerea pentru cele 90 de episoade aflate in plan decat dupa incheierea primelor 10 si dupa analizarea rating-ului pe care il realizeaza.

 

Anger Management a avut debutul pe  28 iunie in SUA, pe postul FX. Sheen joaca rolul lui Charlie un fost jucator profesionist de baseball cu probleme de stapanire a nervilor care ajunge, culmea, psihiatru. Insa metodele terapeutice folosite de el nu sunt deloc unele clasice, iar de multe ori nu iti mai dai seama cine este pacientul si cine psihiatru.

 

Fanii lui Charlie Sheen au mai suferit o drama in aceasta saptamana, dupa ce actorul si-a inchis contul de pe Twitter, acolo unde avea peste opt milioane de urmaritori, ultimul sau mesaj fiind postat vinerea trecuta.

 

Charlie Sheen si-a creat cont de Twitter in martie 2011, chiar in perioada in care se afla in proces cu producatorii serialului Two and a Half Men, reusind sa stranga peste un milion de fani in 48 de ore.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies