marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Autorul romanelor James Bond: Daniel Day-Lewis ar fi perfect pentru rolul agentului 007

Daniel Day-Lewis ar fi ideal in rolul lui James Bond, cel putin asa sustine William Boyd, autorul noului roman cu agentul 007.

Autorul romanelor James Bond: Daniel Day-Lewis ar fi perfect pentru rolul agentului 007


Scriitorul, a carui carte Solo se va lansa in Marea Britanie zilele acestea, se alatura unei lungi liste de romancieri care au continuar aventurile lui James Bond, create de Ian Fleming.


Boyd a scris in nota autorului de la inceputul romanului si cine si-ar dori sa fie viitorul James Bond: "Daca ar fi dupa mine, alegerea perfecta pentru James Bond ar fi Daniel Day-Lewis, cred ca i se potriveste perfect rolul. Cred ca el seamana cel mai bine cu personajul, asa cum si l-a imaginat Ian Fleming." a spus acesta, citat de editia irlandeza a publicatiei The Independent.
 

Boyd a mai spus ca nu are nimic impotriva lui Daniel Craig, din contra, a marturisit ca i-a cerut sfatul inainte de a se apuca de noul roman din serie. Boyd a spus ca in romanul sau, agentul 007 va avea o misiune in Africa, in 1969, in timpul razboiului civil.
 

 

"Din punct de vedere literar, James Bond este mult mai complex decat personajul cinematografic. Este un tip cool, descurcaret si un agent stralucit, dar ce este fascinant la el este latura lui intunecata, este un personaj dezorientat, care mai si greseste. Si asta cred ca este foarte bine surprins in carte. Nu este o caricatura, este un individ cat se poate de apropiat de realitate si interesant".

 


 

 

 

Boyd nu este strain de peisajul cinematografic, el fiind unul dintre scenaristii a 3 filme din serie - cu Sean Connery, Pierce Brosnan si Daniel Craig-. Acesta a spus ca a discutat cu Daniel Craig si i-a cerut sfatul daca sa mai scrie sau nu inca o carte."Stiam ca o sa imi dea un raspuns pozitiv."


Autorul mai sustine ca sansele ca Solo, noul roman, sa fie adaptat cinematografic sunt foarte slabe: "Actiunea romanului se petrece in 1969, ori filmele cu James Bond au loc in prezent. Ei nu fac un Bond retro. Tot ce ar putea face e sa imi modifice povestea."

Urmatorul film cu James Bond, Bond 24, va fi regizat tot de Sam Mendes si il va readuce pe Daniel Craig pentru a patra oara in rolul celebrului spion. Skyfall, ultimul film lansat din serie, a devenit cel mai mare succes din istoria francizei, cu incasari de 1 miliard de dolari. Totodata,  a fost ridicat in slavi de critici, unii dintre ei numindu-l chiar si cel mai bun film din istoria lui James Bond. Filmul se va lansa in 2015.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies