marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Avatar cel mai asteptat film al anului

James Cameron, regizorul peliculei Avatar, reuseste din nou sa revina cu un film care genereaza un interes enorm si discutii asupra faptului ca este posibil ca un nou Oscar sa se indrepte catre el.

Avatar cel mai asteptat film al anului

Filme relationate

Bazat pe seria de desene animate Nickelodeon cu acelasi nume, "Avatar" spune povestea lui Jake, un veteran de razboi, trimis intr-o misiune departe de Terra. El ia parte la un program secret al armatei, care a creat o specie umanoida, numita Avatar, pentru a cuceri planeta Pandora.

Aceasta este locuita de o rasa umanoida, Na'vi, o veche civilizatie deloc incantata de oaspeti. Jake si semenii sai trebuie sa lupte pentru a-si gasi locul pe luxurianta Pandora si intre timp tanarul se indragosteste de Neytiri, o localnica.

Se pare ca James Cameron vrea sa se autodepaseasca si deja se vorbeste de faptul ca Avatar este cea mai scumpa pelicula facuta vreodata dupa ce filmul Titanic, regizat de acelasi James Cameron, a fost pe linga cel mai scump film la vremea respectiva dar si cel mai profitabil din toate timpurile.

Inca un film care va stabili recorduri mondiale?" Este intrebarea criticilor de cinema dupa premiera de joi seara, de la Londra, a lui "Avatar", sia generat un interes enorm unii critici sustinand ca ar putea sa ia chiar un Oscar pentru cel mai bun film, cu toate ca premiul Academiei Americane de Film nu a fost niciodata acordat unui film Sci-Fi, asa cum este "Avatar". James Cameron, care a lucrat timp de 5 ani la acest film 3D, a beneficiat de o ultimele tehnologii in domeniu.


La premiera de la Londra, James Cameron si echipa cu care a colaborat pentru "Avatar" au pasit pe un covor... albastru in loc de un covor rosu. Premiera in Romania a acestui film urmeaza sa fiepe 18 decembrie odata cu cea mondiala.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies