marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Avengers: Age of Ultron, cel mai mare blockbuster din 2015? Primele reactii pe retelele de socializare sunt extraordinare

In mai putin de o luna, cinematografele din intreaga lume vor fi invadate de noile aventuri ale Razbunatorilor, odata cu lansarea The Avengers: Age of Ultron. Deja au inceput vizionarile de presa, iar primele reactii au aparut pe internet.

Avengers: Age of Ultron, cel mai mare blockbuster din 2015? Primele reactii pe retelele de socializare sunt extraordinare

Avengers: Age of Ultron urmeaza sa fie lansat in cinematografe incepand cu 1 mai 2015 si este considerat drept unul din cele mai mari filme, posibil sa fie blockbusterul care va bate toate recordurile in 2015. Echipa celor mai tari super eroi din lume este extinsa in al doilea capitol, distributia reuneste si mai multe vedete, iar eroul negativ este infiorator si spectaculo - Ultron, voce James Spader. Analistii preconizeaza un debut record in box-office-ul nord american, de 200 de milione de dolari, depasind chiar si succesul lui Furious 7, care este cel mai urmarit film din lume si cel mai de succes in 2015, pana acum.

 

 

 

Zilele acestea a avut loc prima vizionare a filmului cu presa, in New York si au aparut primele reactii pe retelele de socializare. Pe Twitter si-au exprimat parerea, iar din primele comentarii, Age of ultron va fi cel putin la fel de spectaculos si chiar mai bun decat originalul The Avengers.

 

Iata primele impresii despre Avengers: Age of Ultron


"Important de notat faptul ca The Avengers: Age of Ultron este un film complet diferit de primul. Si asta functioneaza foarte bine".


"Mi-a placut mult Avengers: Age of Ultron. Multa distractie, multa actiune si interpretari foarte bune"

"Avengers: Age of Ultron este spectaculos si diferit fata de celalalt filnm. Joss Whedon pleaca in stil grandios"


"Tocmai am vazut Age of Ultron. Foooarte multe personaje, fooooarte multe intamplari, nu imi vine sa cred ca a ramas coerent si amuzant."

 

 



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies