marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ce actrita va avea o aparitie surpriza in filmul de 220 de milioane de $ care reuneste cei mai tari super eroi din istorie

Mai sunt cateva  luni pana cand fanii Marvel pot viziona blockbusterul The Avengers, insa pana atunci acestia se pot delecta cu noi postere cu super eroii lor preferati.

Ce actrita va avea o aparitie surpriza in filmul de 220 de milioane de $ care reuneste cei mai tari super eroi din istorie

Cei de la Empire au ales pentru noul numar al revistei sa ii reunesca pe coperta lor pe Thor( Chris Hemsworth), Iron Man (Robert Downey Jr.), Captain America (Chris Evans) si Black Widow (Scarlett Johansson). Blockbusterul cu un buget de 220 de milioane de $ reuneste toti marii eroi Marvel si va fi lansat in format 3D.

 

Zilele trecute, actrita Jenny Agutter, cunoscuta pentru rolurile din "Logan's Run" si "An American Werewolf", a declarat pentru prima data ca va avea o aparitie cameo in film, desi pana in acest moment, informatia a fost tinuta secreta. Actrita va juca rolul unui membru din consiliul super eroilor.

 

Intr-un interviu pentru Radio Times, actrita a rupt tacerea si a confirmat zvonul: "Sunt obligata sa pastrez secreta orice fel de informatie. Nici macar nu am avut acces la un script pana nu am ajuns pe platou."

 

 

Continuand aventurile epice din Thor, Iron Man sau Captain America: The First AvengerThe Avengers/Razbunatorii este echipa cu cei mai tari eroi din istorie si cu un buget de 150 de milioane de dolari.

Cand un dusman neasteptat ameninta sa distruga viitorul omenirii, Nick Fury, directorul unei agentii pentru pacea internationala, S.H.I.E.L.D, are nevoie de o echipa care sa apere planeta de dezastru.


Bazat pe seria extrem de populara a benzilor desenate publicata pentru prima data in 1963 de Marvel, The Avengers aduce toti eroii pentru o actiune exploziva ce va fi lansata pe 4 mai 2012.

Robert Downey Jr. (Iron Man), Chris Evans (Captain America), Samuel L. Jackson (Nick Fury), Chris Hemsworth (Thor), Jeremy Renner (Hawkeye), Scarlett Johansson (Black Widow), Cobie Smulders (S.H.I.E.L.D Agent Maria Hill) si Tom Hiddleston (the evil Loki) fac parte din distributia de vis pe care cei de la Marvel au reusit sa o aduca pentru ambitiosul proiect.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies