marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Avocații lui Donald Trump vor să interzică difuzarea filmului biografic The Apprentice

Pelicula tocmai a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes.

Avocații lui Donald Trump vor să interzică difuzarea filmului biografic The Apprentice
Avocații lui Donald Trump încearcă să împiedice vânzarea în SUA a filmului „The Apprentice”, trimițând producătorilor o scrisoare oficială, scrie „The Hollywood Reporter”.
 
Cu toate acestea, realizatorii din spatele filmului despre fostul președinte Donald Trump nu vor să se lase influențați în încercarea de a obține distribuția filmului în Statele Unite. „Filmul este un portret corect și echilibrat al fostului președinte. Vrem ca toată lumea să îl vadă și apoi să decidă”, a declarat un reprezentant al producătorilor filmului într-o declarație obținută de „The Hollywood Reporter”.
 
Demersul juridic al echipei de avocați a lui Trump vine după ce filmul regizorului Ali Abbasi a avut premiera mondială la Cannes și a fost ovaționat în picioare timp de opt minute.




 

 
Abbasi a respins deja o amenințare din partea staff-ului prezidențial al lui Trump de a intenta un proces împotriva proiectului. „Toată lumea vorbește despre faptul că a dat în judecată o mulțime de oameni - nu vorbesc însă despre rata lui de succes, știți?”, a declarat Abbasi la conferința de presă de la Cannes.
 
„The Apprentice” explorează ascensiunea la putere a lui Donald Trump în America anilor 1980, sub influența avocatului de dreapta înflăcărat Roy Cohn. Sebastian Stan portretizează o versiune tânără a mogulului imobiliar în zilele sale de dinainte de MAGA, în timp ce starul din „Succession”, Jeremy Strong, îl interpretează pe Cohn, alături de Martin Donovan (Tenet) în rolul lui Fred Trump Sr. și de Maria Bakalova, nominalizată la Oscar („Borat Next Movie”), în rolul Ivanei Trump.


 

Filmul a fost descris ca fiind un portret surprinzător de umanist al fostului președinte al SUA, cunoscut acum sub numele simplu de „The Donald”, dar conține și câteva scene tulburătoare și profund neplăcute, inclusiv o secvență în care acesta o violează pe prima sa soție, Ivana, își face liposucție și o operație pentru chelie, devine dependent de pastile de slăbit și trădează încrederea multora dintre cei mai apropiați de el. 
 
Unul dintre investitorii din „The Apprentice”, Dan Snyder, fost proprietar al echipei Washington Commanders, se pare că este supărat din cauza portretizării lui Trump în film și a amenințat el însuși că va bloca orice acord de distribuție în SUA.

FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies