marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Avocatul din limuzina", Matthew McConaughey, la "Lumea Pro Cinema" - LIVE pe www.procinema.ro

In editia de duminica, 27 martie, a emisiunii “Lumea Pro Cinema” difuzata incepand cu ora 16:30 LIVE pe www.prcoinema.ro, te vei putea intalni cu “Avocatul din limuzina”, Matthew McConaughey, cu Johnny Depp, dar si Amanda Seyfried si Catherine Hardwicke, din basmul convertit in thriller, “Scufita rosie”. 

Avocatul din limuzina , Matthew McConaughey, la Lumea Pro Cinema - LIVE pe www.procinema.ro

Din aceasta editie a emisiunii nu va lipsi Ion Besoiu, unul dintre actorii premiati pe 28 martie, la Gala Premiilor Gopo, eveniment difuzat in direct si in exclusivitate de Pro Cinema si procinema.ro incepand cu ora 19:00.

Cu roluri memorabile in peste 100 de productii cinematografice, de televiziune si in piese de teatru, Ion Besoiu este unul dintre cei mai remarcabili actori din Romania, iar la Gala Premiilor Gopo de anul acesta va primi o confirmare in plus a acestui fapt – trofeul pentru intreaga cariera.

Matthew McConaughey, actorul care va putea fi vazut din 1 aprilie in cinematografele din Romania in noul sau film, “Avocatul din limuzina”, este si el invitat la “Lumea Pro Cinema”. Starul interpreteaza un aparator al legii  cu metode cel putin insolite, care isi rezolva cazurile de pe bancheta din spate a masinii sale. In aceasta editie a emisiunii “Lumea Pro Cinema” telespectatorii il vor putea vedea pe Matthew McConaughey la premiera acestui film alaturi de frumoasa lui partenera, fotomodelul brazilian Camila Alves si pot urmari interviuri cu acestia.

Tot in aceasta editie a emisiunii Johnny Depp va explica de ce adora sa apara in filme de animatie, iar starurile din comedia “Paul, un extraterestru fugit de-acasa”,  isi vor da cu parerea despre catastrofa din Japonia.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies