marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ti-a placut Inception? Cel mai provocator si complicat serial, Awake se lanseaza peste o luna. Vezi primele 8 minute

Ales cel mai promitator serial din 2012 la editia de anul trecut de la Comic Con, serialul Awake produs si difuzat de postul american NBC va fi lansat pe 1 martie iar primele 8 minute din episodul pilot i-au intrigat pe foarte multi iubitori de seriale. 

Ti-a placut Inception? Cel mai provocator si complicat serial, Awake se lanseaza peste o luna. Vezi primele 8 minute

Numit un Inception al micului ecran, Awake este o drama intriganta despre un detectiv (Jason Issacs) care afla ca traieste o viata dubla care sfideaza realitatea. Cand isi recapata constiinta dupa un accident de masina afla ca sotia sa Hannah a murit, dar ca fiul sau adolescent, Rex (Dylan Minnette) a supravietuit. Filmul este o drama despre puterea mintii, in care ideea de viata este un mister iar realitatea este supraevaluata.

Serialul este creat de Kyle Killen, scris de Howard Gordon cel care a realizat "23" si "Homeland" si anuntat drept cel mai ambitios serial ce va lansa in perioada urmatoare.

De ce a fost comparat cu Inception? Pentru ca se joaca cu mintea telespectatorilor si jongleaza intre lumea realitatii si cea a visului. Accidentul de masina care ii ucide nevasta ii fractureaza viata detectivului Michael Britten (Jason Isaacs) in doua realitati distincte.  Intr-una nevasta sa este moarta iar el trebuie sa invete sa-si creasca singur fiul adolescent Rex (Dylan Minnette), in cealalta, cand se "trezeste" el si nevasta lui Hannah (Laura Allen) care e in viata trebuie sa faca fata mortii fiului lor Rex.  Insa acesta nu stie care este lumea visului si care este cea reala: Si-a pierdut sotia? Si-a pierdut fiul? Sau nu a pierdut pe niciunul?

"Este un serial despre un barbat care traieste in doua lumi, este prins la mijloc si nevoit sa aleaga" a declarat producatorul Kyle Killen. Serialul are un concept provocator si complicat. "Un barbat se culca, se trezeste si nevasta sa este moarta, se culca, se trezeste din nou si fiul lui este mort" a mai povestit acesta.  Unii critici au lasat sa se inteleaga ca serialul ar putea fi prea complicat pentru o parte din telespectatori.

Primul sezon are 13 episoade, insa producatorii au planuri sa-l intinda pe cativa ani daca acesta se dovedeste a fi de succes.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies