marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

BAFTA 2013: Amy Adams si Anne Hathaway au cucerit Londra pe o ploaie torentiala. Cele mai frumoase si mai putin inspirate momente de la Premiile Bafta

Starurile industriei cinematografice au adus Hollywoodul la Londra pentru o noapte plina de glamour. Duminica seara a avut loc gala premiilor Academiei de Film si Televiziune din Marea Britanie.

BAFTA 2013: Amy Adams si Anne Hathaway au cucerit Londra pe o ploaie torentiala. Cele mai frumoase si mai putin inspirate momente de la Premiile Bafta

GALERIE FOTO: Cele mai frumoase momente de pe covorul rosu la premiile BAFTA!


Nici ploaia si nici frigul care au dat batai de cap nu le-au facut pe vedete sa ocoleasa Covent Garden, opera londoneza, unde a avut loc evenimentul. Negru a fost culoarea serii pentru multe dintre actritele care au defilat pe covorul rosu la premiile BAFTA: Anne Hathaway, Amy Adams, Jennifer Garner, Samantha Barks dar si apreciata tanara actrita suedeza Alicia Vikander au adus stralucirea de la Hollywood in atmosfera mohorata din capitala britanica.


Actrita britanica Gemma Arterton a impresionat cu o rochie neagra mulata ce a adus aminte de rolul ei de Bond Girl din "Quantum of Solace", iar veteranele Judi Dench si Helen Mirren, aceasta din urma, cu un inedit par aproape roz au aratat ca sarmul britanic nu imbatraneste deloc.



Actrita anului, cum a fost numita de presa americana - tanara de 22 de ani -  Jennifer Lawrence a suferit inca un dezastru vestimentar pe covorul rosu: ploaia i-a udat frumoasa rochie Dior. Actrita din apreciata comedie "Silver Linings Playbook"  se recupereaza inca dupa ce s-a imbolnavit de pneumonie si a fost nevoita sa poarte aproape tot timpul o jacheta peste rochia generos decoltata.


Vantul si vremea rea i-au dat batai de cap si lui Marion Cotillard, nominalizata pentru rolul principal din drama "De rouille et d'os". Actrita care joaca rolul unei dresoare de balene ce ramane fara picioare a pasit pe covorul rosu intr-o rochie galbena cu banda transparenta in dreptul coapselor. Vantul insa a dezvelit mai mult decat era nevoie.



Jessica Chastain, nominalizata pentru rolul din drama "Zero Dark Thirty"  - o cronica a urmaririi si capturarii celui mai cautat terorist al tuturor timpurilor, Osama bin Laden, a fost una dintre cele mai elegante vedete ale serii intr-o rochie albastra.


 

Nominalizate pentru rolurile secundare din "Les Miserables" si "The Master",  Anne Hathaway  si Amy Adams au atras atentia cu eleganta lor plina de sobrietate.

 

 

Rochia din dantela a lui Amy Adams, apreciata pentru rolul din filmul "The Master" de Paul Thomas Anderson, i-a cucerit pe fotografi si pe criticii de moda.

 

 

Sursa foto: Getty



Modifică setările cookies