marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

BAFTA 2014: cine sunt starurile care au impresionat cu tinutele lor. Vezi cele mai frumoase imagini de la Oscarurile britanice

Starurile industriei cinematografice au adus Hollywoodul la Londra pentru o noapte plina de glamour. Duminica seara a avut loc gala premiilor Academiei de Film si Televiziune din Marea Britanie, supranumite Oscaruile britanice.

BAFTA 2014: cine sunt starurile care au impresionat cu tinutele lor. Vezi cele mai frumoase imagini de la Oscarurile britanice

 

 

GALERIE FOTO Cele mai frumoase 35 de imagini de pe covorul rosu la Premiile BAFTA 2014


Cele mai mari staruri ale filmului s-au reunit pe covorul rosu de la Royal Opera House in Londra, acolo unde a avut loc editia din 2014 a premiilor Academiei Britanice de Film - BAFTA. Frigul nu le-a oprit pe vedete sa isi afiseze rochiile extravagente si extrem de elegante.
 

 

Amy Adams, Lupita Nyong'o, Cate Blanchett, Leonardo DiCaprio, Tom Hanks, Michael Fassbender, Brad Pitt, Angelina Jolie sunt doar cateva dintre numele mari care au pasit pe covorul rosu. Asa cum era de asteptat, una dintre cele mai stralucitoare aparitii a avut-o Lupita Nyong'o, actrita din 12 Years a Slave. In acest sezon de premii, actrita de 28 de ani a fost considerata cea mai stilata si nici de aceasta data nu a dezamagit intr-o rochie verde, cu o trena spectaculoasa.

 

 

Lupita Nyong'o

 

 

Amy Adams

 

 

Cate Blanchett

 

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies