marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Pantoful Cenusaresei: Meryl Streep a oferit momentul serii la Gala Premiilor BAFTA. Cele mai stralucitoare aparitii de pe covorul rosu

Meryl Streep, cea mai nominalizata actrita la Oscar din istorie, a reusit sa ofere aseara momentul serii la Premiile BAFTA, unde a fost desemnata cea mai buna actrita pentru rolul din  The Iron Lady. In momentul in care a urcat pe scena sa isi ridice premiul, aceasta si-a pierdut pantoful. La fel ca in povestea Cenusaresei, actrita si-a recuperat pantoful, iar printul a fost Colin Firth, cel care i-a inmanat si premiul.


 

Pantoful Cenusaresei: Meryl Streep a oferit momentul serii la Gala Premiilor BAFTA. Cele mai stralucitoare aparitii de pe covorul rosu

Cele mai stralucitoare aparitii la Premiile BAFTA 2012

 

La 62 de ani, Meryl Streep a stralucit aseara pe covorul rosu de la Gala Premiilor BAFTA, unde a obtinut  premiul pentru cea mai buna actrita, cu portretul lui Margaret Thatcher din   The Iron Lady  . Presa si criticii au fost impresionati inca o data de forta actoriceasca a lui Meryl Streep, incat au scris ca acesta este rolul pentru care s-a nascut. Desi a avut ghinionul de a-si pierde pantoful pe scena, actrita a stiut sa iasa perfect dintr-o situatie jenanta, si dupa ce si-a recuperat pantoful adus de gentleman-ul Colin Firth, Streep a ras si a zis "Mai rau de atat nu se putea".

 

Dupa ce a primit si Globul de Aur pentru cea mai buna actrita, iar aseara si-a mai pus inca un trofeu alaturi de cele multe obtinute de-a lungul timpului, Meryl Streep pare tot mai aproape si de-al treilea premiu Oscar din cariera. In acest moment, toate sansele par sa fie ale  ei pentru a castiga trofeul pe 26 februarie, cand va avea loc Gala Premiilor Oscar.

Cel mai bun film a fost desemnat The Artist, care a strans 7 premii BAFTA, inclusiv pentru cel mai bun regizor, cel mai bun film si cel mai bun actor in rol principal.

 

Vezi aici lista completa a castigatorilor la Premiile BAFTA 2012

 

"Doar o actrita de talia lui Streep poate captura esenta unui personaj ca Margaret Thatcher si o poate aduce pe marele ecran" a notat si Baz Bamigboye de la Daily Mail.


 

Filmul urmareste povestea Baronesei Thatcher de la anii in care a fost nevoita sa se lupte cu barierele sociale si de gen pentru a ajunge prim ministru pana la decaderea politica in 1990. Din distributie mai fac parte, Jim Broadbent  in rolul lui Denis Thatcher si Richard E Grant  si Anthony Head.  Filmul are un buget de 13 milioane de dolari. 

 

Sursa foto: Getty

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies