marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Barack Obama a cerut insistent fanilor sa nu divulge informatii despre noul sezon “House of cards – Culisele puterii”. Vezi aici integral primul sezon al serialului la care se uita si presedintele american

Din 20 Februarie, Voyo prezintă “House of Cards – Culisele Puterii”, sezonul 2. Disponibil pe www.voyo.ro , în acelaşi timp cu difuzarea din America!

Barack Obama a cerut insistent fanilor sa nu divulge informatii despre noul sezon House of cards ndash; Culisele puterii . Vezi aici integral primul sezon al serialului la care se uita si presedintele american

Din 20 Februarie, Voyo prezintă “House of Cards – Culisele Puterii”, sezonul 2. Disponibil pe www.voyo.ro , în acelaşi timp cu difuzarea din America!

 

House of Cards urmareste parcursul liderului democrat al Camerei Reprezentantilor din Congres, Frank Underwood (Kevin Spacey). Noul presedinte ii promisese un post de Secretar de Stat, pe care ulterior i-l refuza. Razbunarea lui Frank se desfasoara pe parcursul celor 13 episoade ale primului sezon.


Despre rolul pe care il interpreteaza, Kevin Spacey considera ca Francis este un personaj foarte interesant pentru ca "el are grija sa duca lucrurile la bun sfarsit  - poate fi si extrem de diabolic - dar este foarte eficent."

 

Presedintele american Barack Obama a fost atat de impresionat de serialul difuzat de Netflix incat a postat un mesaj pe contul de Twitter in care le-a cerut spectatorilor sa nu divulge informatii despre noul sezon.

 

"@House of Cards. Fara spoliere, va rog!", a fost mesajul postat de presedintele Statelor Unite, cel care i-a cerut, mai in gluma, mai in serios, presedintelui Netflix o serie de DVD-uri cu seria House of Cards.

 

VEZI SEZONUL UNU DIN HOUSE OF CARDS pe VOYO.RO!


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies