marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Barack Obama se alatura gastii nebune din Entourage. Cand se va lansa filmul in care va aparea presedintele american

Presedintele SUA, Barack Obama, a acceptat sa aiba o scurta apartiei in filmul Entourage,  care va aduce in prim plan aventurile personajelor din serialul nebun cu acelasi nume indragit de toti americanii. 

Barack Obama se alatura gastii nebune din Entourage. Cand se va lansa filmul in care va aparea presedintele american

Starul showului, Adrian Grenier a postat un anunt pe pagina personala de Facebook in care a oferit vestea. Acesta a atasat o poza cu presedintele american. "I-am promis ca fac un film  Entourage daca accepta sa aiba o apartiie cameo in film. A acceptat, serios."

 

In 2009, unul dintre starurile serialului, Jerry Ferrara a declarata ca Barack Obama este un fan inrait al show-ului si a glumit spunand ca serialul va continua atat timp cat el va fi la Casa Alba. Chiar si presedintele a recunoscut ca Entourage este printre programele de televiziune preferate.

 

 

Entourage a ajuns la ultimul sezon, al optulea, anul trecut, dar creatorul showului, Doug Ellin a promis ca va face un film bazat pe show. Acesta urmeaza sa fie lansat in 2013 si va reuni vechea gasca nebuna din serial.

 

Cu patru premii Emmy din 25 de nominalizari, un premiu Bafta si un Glob de Aur, dar si 11 alte nominalizari, serialul, creat de Doug Ellin si produs de Mark Wahlberg, este o poveste despre prietenie, celebritate si viata mai putin cunoscuta a starurilor.

 

Astfel, Vince Chase (Adrian Grenier) incearca gloria cu degetul dupa ce filmul sau de debut a avut un succes rasunator. Cand a venit din Queens, orasul sau natal, Vince si-a luat cu el si prietenii - Eric (Kevin Connolly), managerul sau, pe fratele sau vitreg si pe Turtle (Jerry Ferrara), prietenul lui – un anturaj rebel si atipic, care traieste pe spatele proaspetei vedete de cinema.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies