marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Batman si Robin" cel mai prost film din toate timpurile

"Batman si Robin", cu George Clooney in rol principal, a fost votat cel mai prost film din toate timpurile, intr-un sondaj realizat de revista Empire. Filmul din seria "Batman" a fost regizat de Joel Schumacher, care a ales sa il inlocuiasca pe Val Kilmer cu George Clooney, in rolul misteriosului supererou. Filmul a fost lansat in 1997.

Batman si Robin cel mai prost film din toate timpurile

In ciuda succesului de box office, filmul, care a avut un buget de 90 de milioane de lire sterline, a fost criticat atat pentru scenariu, cat si pentru modul in care au fost prezentate personajele. Clooney a recunoscut, la inceput, ca filmul nu era foarte bun, dar a spus ca nu regreta ca a jucat in acesta.

"Batman si Robin" a primit de trei ori mai multe voturi decat filmul aflat pe locul doi, "Battlefield Earth", cu John Travolta. Pe locul al treilea s-a clasat "Gurul dragostei/ The Love Guru".

Pe pozitiile urmatoare s-au clasat: "Razboiul din adancuri/ Raise The Titanic"; "Despre super-eroi si... alte aiureli/ Epic Movie"; "Taramul fagaduintei/ Heaven's Gate"; "Sex Lives Of The Potato Men"; "Intamplarea/ The Happening";"Nemuritorul 2 - Momentul intalnirii/ Highlander II: The Quickening" si "The Room"


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies