marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Batman: The Dark Knight Rises" se filmeaza la Bucuresti

Viitorul film din seria Batman se va turna chiar pe strazile Capitalei, a anuntat primarul Sorin Oprescu. Edilul a declarat ca s-a intalnit cu producatorul peliculei americane, Christopher Nolan, pentru a stabili cateva locuri de filmare.

Batman: The Dark Knight Rises se filmeaza la Bucuresti

"Am stabilit cu producatorul cateva locatii, 4-5. Una va fi in Centrul vechi, alta undeva in spatele Univestitatii", a spus primarul general al Bucurestiului, Sorin Oprescu.

Edilul a mai declarat ca filmarile din Romania, pentru "Batman: The Dark Knight Rises", ar trebui sa inceapa peste cateva luni.

Christopher Nolan si echipa de filmare a ultimei parti din franciza Batman, va filma insa mai intai in salina Turda, din Cluj, pe care, potrivit presei locale, au vizitat-o la sfarsitul lunii decembrie a anului trecut.

Distributia filmului ii cuprinde pana acum pe Cristian Bale, Anne Hathaway, Tom Hardy, Gary Oldman si Morgan Freeman.

Citeste mai multe pe www.stirileprotv.ro!


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies