marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vara lui 2012 incepe cu cea mai mare batalie: Battleship. Rihanna si Brooklyn Decker au cucerit deja Londra. Va fi filmul inca un esec ca John Carter?

Pe 20 aprilie se lanseaza in Romania, Battleship. Pelicula a  vut deja premiera in Londra unde vedetele Rihanna si Brooklyn Decker au facut senzatie pe covorul rosu. Produs de Universal Pictures si inspirat din jocurile celor de la compania Hasbro - cei care au creat si Transformers - Battleship pare un pariu riscat: poate ajunge fie un mare succes surprinzator, fie inca o bomba de box office,

Vara lui 2012 incepe cu cea mai mare batalie: Battleship. Rihanna si Brooklyn Decker au cucerit deja Londra. Va fi filmul inca un esec ca John Carter?

Pe Twitter, filmul a avut parte de o campanie negativa pana acum, fanii comparand pelicula regizata de Peter Berg (Hancock) si in care mai apar Taylor Kitsch, Liam Neeson si Alexander Skarsgard cu productii dezamagitoare ca Green Lantern sau Cowboys & Aliens. 

Filmul a fost facut cu un buget de 200 de milioane de dolari, iar presa de specialitate prezice ca pelicula va scoate 46 de milioane de $ in primul weekend de la lansare in SUA si 125 de milioane de dolari in primele saptamani. 

Battleship  a fost criticat pe retelele sociale dupa ce si-a lansat primele trailere pentru ca arata prea mult ca stil vizual si poveste cu seria Transformers. Producatorii au inceput sa aiba emotii in legatura cu prestatia din box office dupa ce starul peliculei Taylor Kitsch a inregistrat deja un esec colosal cu o alta pelicula extrem de costisitoare John Carter.

Peter Berg (Hancock) e producatorul si regizorul blockbusterului Battleship, o aventura spectaculoasa care se intinde peste ape, in cer si peste pamint, in lupta pentru supravietuire a planetei noastre impotriva unei forte superioare.

Bazat pe jocul clasic de razboi Hasbro,Battleship  ii are ca protagonisti pe Taylor Kitsch in rolul lui Hopper, un ofiter in marina americana detasat pe nava USS John Paul Jones, Brooklyn Decker, in rolul lui Sam, fizioterapeuta si logodnica a lui Hopper; Alexander Skarsgård este Stone, fratele mai mare al lui Hopper si ofiterul aflat la comanda vasului USS Samson, Rihanna este locotenentul Raikes, camaradul lui Hopper si specialista in arme, iar Liam Neeson este superiorul lui Hopper si Stone, precum si tatal lui Sam, amiralul Shane.

Producatorii filmului sunt Brian Goldner si Bennett Schneir, de la Hasbro (franciza Transformers), impreuna cu Scott Stuber (Couples Retreat), Sarah Aubrey (The Kingdom) si Duncan Henderson (Master and Commander).

Rihanna


Rihanna si Brooklyn Decker

Brooklyn Decker


Sursa foto : Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies