marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

„Focus” isi pastreaza pozitia de lider de box office: este cel mai urmarit film din cinematografele din Romania

Lansat in cinematografele din tara pe 27 februarie, filmul „Focus” ramane pe primul loc in box office-ul romanesc pentru a doua saptamana consecutiva. In urma acestui weekend, productia Warner Bros. Pictures a mai adunat in salile de cinema 31.957 spectatori, cu incasari de 631.915 lei. 

Focus isi pastreaza pozitia de lider de box office: este cel mai urmarit film din cinematografele din Romania

Pana in prezent, filmul care ii are in rolurile principale pe Will Smith si Margot Robbie a reusit, prin jocul perceptiei, sa cucereasca 101.451 spectatori si sa inregistreze incasari totale de 1.917.427 de lei.

 

In „Focus”, Will Smith este Nicky, un maestru al escrocheriilor, pentru care viata devine si mai complicata atunci cand o intalneste pe superba Jess (Margot Robbie), o novice ambitioasa in ale inselaciunii. Acesta incepe sa ii destainuie din secretele meseriei, insa atunci cand simte ca i s-au aprins prea tare calcaiele dupa ea, Nicky rupe relatia si dispare fara urma. Trei ani mai tarziu, fosta flama, acum o adevarata femeie fatala, apare la Buenos Aires, in mijlocul unei curse cu miza mare. In mijlocul celei mai noi si mai periculoase scheme a lui Nick, ea vine si-i da planurile peste cap si sa-l scoata din joc pe maestrul escroc.

 

 

„Focus” a fost scris si regizat de Glenn Ficarra si John Requa („A naibii dragoste”). Denise Di Novi („A naibii dragoste”) este producator, alaturi de Charlie Gogolak si de Stan Wladkowski, care sunt producatori executivi. Distributia este condusa de nominalizatul la Premiul Oscar Will Smith („In cautarea fericirii”, „Ali”), Margot Robbie („Lupul de pe Wall Street”), Rodrigo Santoro (filmele „300”) si Gerald McRaney (filmul TV „House of Cards”).

 

Echipa din spatele camerei ii include pe directorul de imagine Xavier Grobet („Am spus destul”), production designerul Elizabeth Mickle („Cursa”), editorul  Jan Kovac (serialul HBO „Curb Your Enthusiasm”) si creatorul de costume Dayna Pink si compozitorul Nick Urata, care au lucrat si pentru „A naibii dragoste”. Apollo Robbins, poreclit „Hotul Gentleman”, a servit drept consultant, concepand si executand toate manevrele de furt. Warner Bros Pictures prezinta, o productie Di Novi Pictures, un film A Zaftig – „Focus”, care a avut premiera pe 27 februarie si poate fi vazut in continuare in cinematografele din tara.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies