marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Beautiful Creatures, filmul care vrea sa-i cucereasca pe toti adolescentii din lume dupa modelul Twilight. Vezi cum arata noii Robert Pattinson si Kristen Stewart

Puteri magice, peisaje fantastice si o poveste de dragoste intre doi adolescenti in sala de clasa - pe scurt noul "Twilight" asa cum a fost denumit filmul "Beautiful Creatures" care si-a lansat in aceasta saptamana primul trailer.

Beautiful Creatures, filmul care vrea sa-i cucereasca pe toti adolescentii din lume dupa modelul Twilight. Vezi cum arata noii Robert Pattinson si Kristen Stewart


Beautiful Creatures este ecranizarea bestseller-ului cu acelasi titlu scris de autorii Kami Garcia si Margaret Stohl si pe care Warner Bros. vrea sa-l transforme intr-o noua franciza populara pentru adolescenti, scrie hitfix.com. Filmul este prima ecranizare din seria "Caster Chronicles" care va fi extinsa in urmatorii ani si a fost asemanat cu Twilight datorita subiectului sau.


Povestea il urmareste pe Ethan Wate (Alden Ehrenreich), un elev de liceu popular, care detesta faptul ca locuieste in oraselul Gatlin din Carolina de Sud fiindca aici nu se intampla niciodata vreun eveniment iesit din comun.


Visurile baiatului sunt bantuite de imaginea unei fete frumoase pe care Ethan nu a intalnit-o niciodata. Atunci cand Lena Duchaness (Alice Englert), o fata de 16 ani care aspira la o viata normala fiindca este victima unui blestem ce ii loveste familia de mai multe generatii, ajunge in oras, Ethan se trezeste implicat in aventuri spectaculoase si periculoase.


In vreme ce Lena se straduieste sa mascheze faptul ca ea insasi este inzestrata cu puteri supranaturale, Ethan dezgroapa secrete intunecate despre familiile amandurora, depre istoria lor si despre orasul lor, dorind sa inteleaga motivul pentru care se simte atat de atras de aceasta fata si sa explice strania conexiune dintre ei.


Distributia filmului ii mai cuprinde pe Emmy Rossum, Viola Davis, Emma Thompson si Jeremy Irons. Cine sunt noii Bella si Edward? Alden Ehrenreich, cel care joaca rolul lui Ethan, este un actor de 22 de ani, inca nescunoscut la Hollywood cu roluri episodice prin seriale si scurtmetraje.


Alice Englertcare, cea care o joaca pe Lena Duchaness, are 17 ani si este fiica regizoarei Jane Campion, premiata cu Oscar pentru The Piano si a producatorului Colin Englert. Actrita se afla la primul ei rol principal major. Beautiful Creatures se va lansa in Romania pe 15 februarie 2013. Warner Bros. pariaza dupa succesul cartii ca filmul are mari sanse sa cucereasca inimile adolescentilor din intreaga lume, asa cum a facut-o si Twilight.

La fel ca Twilight,  filmul este produs de un studio mic - Alcon Entertainment, insa are parte de sustinerea celor de la Warner Bros.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies