marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ben Affleck debuteaza ca regizor de televiziune. La ce serial va colabora starul american

Ben Affleck isi extinde activitatea de regizor, celebru actor americand urmand sa realizeze episodul-pilot al unui serial politist produs de postul de televiziune Fox.

Ben Affleck debuteaza ca regizor de televiziune. La ce serial va colabora starul american

 

Astfel, serialul The Middle Man va reprezenta debutul actorului Ben Affleck in regia de televiziune. Serialul, cu o acţiune plasata in orasul Boston din anii 1960, prezinta aventurile personajului Rudy MacAteer, un agent FBI insarcinat cu arestarea liderilor mafioti locali. Episodul-pilot va fi regizat de Ben Affleck, pe baza unui scenariu scris de Glenn Gordon.

 

La sfarsitul acestei veri, Ben Affleck a fost ales de studiourile Warner Bros. pentru a-i succede lui Christian Bale in rolul lui Batman, dupa ce au anuntat in luna iulie ca doresc sa ii reuneasca pe supereroii Superman si Batman intr-un film, a carui lansare este prevazuta pentru anul 2015 si care va fi o continuare filmului Man of Steel.

 

 

Ben Affleck, care nu este chiar un strain de universul supereroilor din benzile desenate - l-a interpretat pe Matt Murdock in pelicula Daredevil din 2003 -, are o cota de popularitate uriasa la Hollywood in acest an, gratie succesului pe care l-a avut cu Argo, recompensat cu Oscarul pentru cel mai bun film.

 

Actorul american s-a remarcat in ultimii ani si in calitate regizor, semnand regia filmului The Town (2010). Starul american a fost recompensat si in calitate de scenarist, castigand Oscarul pentru cel mai bun scenariu, pentru filmul Good Will Hunting (1997), un premiu pe care l-a impartit cu bunul sau prieten, actorul Matt Damon.


sursa: mediafax


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies