marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ben Affleck si Justin Timberlake se apuca de poker online. Cei doi actori  vor juca impreuna in thriller-ul  "Runner, Runner"

Actorul american Ben Affleck si cantaretul Justin Timberlake vor juca impreuna in thrillerul "Runner, Runner", printre ai carui producatori se numara si Leonardo DiCaprio. "Runner, Runner" va fi regizat de Brad Furman, cel care a semnat si regia peliculei "Avocatul din limuzina/ Lincoln Lawyer".

Ben Affleck si Justin Timberlake se apuca de poker online. Cei doi actori vor juca impreuna in thriller-ul Runner, Runner

Printre producatorii noului film se numara si compania Appian Way, detinuta de cineastul american Leonardo DiCaprio. De asemenea, compania Stone Village va cofinanta proiectul, in timp ce distributia va fi asigurata de 20th Century Fox, potrivit variety.com.


Actiunea din "Runner, Runner" este plasata in lumea jocurilor de noroc online ilegale, o piata estimata la 30 de miliarde de dolari. Appian Way a dezvoltat initial acest proiect cinematografic cu Paramount, care l-a vandut recent companiei New Regency.


Timberlake, care a jucat recent intr-un alt proiect al New Regency, "in timp/ In Time", a decis sa se alature noului film "Runner, Runner", in timp ce Ben Affleck poarta negocierile finale pentru a se alatura distributiei acestei pelicule.


in prezent, Affleck joaca si regizeaza filmul "Argo", aflat in postproductie. "Argo", un film care are la baza un articol publicat in revista The Wired, despre criza ostaticilor din Teheran, ar urma sa aiba premiera in septembrie.

Ben Affleck este un actor american cunoscut pentru rolurile din filme precum "Good Will Hunting" - pentru scenariul caruia a fost recompensat cu un premiu Oscar, impreuna cu bunul sau prieten Matt Damon -, "Armageddon - Sfarsitul lumii?", "Dogma", "Pearl Harbour", "Daredevil" si "Despre barbati si nu numai...". El a regizat, printre altele, filmele "Disparuta fara urma/ Gone baby gone" si recent lansatul "The Town", pentru care actorul Jeremy Renner a fost nominalizat la Oscar, in 2011.


Cantaretul, compozitorul, producatorul, dansatorul si actorul Justin Timberlake a devenit celebru ca membru fondator al formatiei 'N Sync, a carei lansare a fost finantata de Lou Pearlman. Timberlake a fost recompensat cu sase premii Grammy si un premiu Emmy. in 2002, el a lansat primul sau album solo, "Justified", iar al doilea album al lui Timberlake se numeste "FutureSex/LoveSounds", fiind lansat in 2006. Cu primele doua albume solo, Timberlake a vandut peste 18 milioane de copii in toata lumea, iar alaturi de 'N Sync - 50 de milioane de unitati.
 


Dupa lansarea celui de-al doilea album solo si turneul mondial de promovare, artistul american a luat o pauza in cariera muzicala, pentru a se concentra asupra rolurilor din filme. Justin Timberlake a jucat in "Reteaua de socializare/ The Social Network", "Profa rea, dar buuuna/ Bad Teacher", "Friends With Benefits" si "in timp/ In Time".

 

Sursa: Mediafax.ro
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies