marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ben Foster il va juca pe Lance Armstrong intr-un film biografic despre celebrul ciclist 

Inca un film despre Lance Armstrong a fost confirmat pentru productie, in regia lui Stephen Frears si cu Ben Foster in rolul principal. 

Ben Foster il va juca pe Lance Armstrong intr-un film biografic despre celebrul ciclist

 

Foster pune la punct ultimele detalii cu producatorii, pentru a-l juca pe Armstrong intr-un film care se va baza pe cel mai mare scandal de dopaj din istoria sportului, care l-a avut in centru pe castigatorul a sapte titluri olimpice in cadrul Tour de France.

 

Noua pelicula este una din cele trei care vor pune pe ecrane povestea caderii in dizgratie a lui Armstrong. Paramount si Bad Robot lucreaza impreuna la o adaptare a cartii "Cycle of Lies: The Fall of Lance Armstrong", scrisa de Juliet Macur si publicata de HarperCollins. Warner vorbeste deja despre o adaptare proprie a povestii. Aceasta din urma il va avea ca regizor pe Jay Roach, al carui nume se afla in fruntea peliculelor "Game Change" si "Recount", iar scenariul ii va apartine lui Scott Z. Burns, cunoscut pentru "Side Effects". 

 

 

Producatorii filmului, al carui titlu inca nu a fost dezvaluit, l-au recrutat deja pe scenaristul filmului Trainspotting, John Hodge, iar acesta va incepe lucrul la scenariu, descris ca fiind concentrat pe cariera lui Armstrong, de la lupta cu cancerul si pana la scandalul care l-a facut sa cada in dizgratie.

 

Studioul este decis sa inceapa productia in toamna aceasta, ceea ce ar putea face filmul sa fie primul care va apare pe ecrane. La urma urmelor, si Armstrong ar fi de acord ca este cel mai important sa termini primul.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies