marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ben Kinglsey a inceput filmarile pentru Learning To Drive in Brooklyn: cat de schimbat este actorul din Iron Man 3

Actorul Ben Kingsley va interpreta rolul lui Darwan, un refugiat politic din India, in productia independenta "Learning To Drive in Brooklyn", scrie DailyMail.

Ben Kinglsey a inceput filmarile pentru Learning To Drive in Brooklyn: cat de schimbat este actorul din Iron Man 3

Kingsley va juca in acest film alaturi de Patricia Clarkson, care interpreteaza rolul unei femei proaspat separate de sotul ei, care ia lectii de sofat de la Darwan. Acesta din urma incearca sa fie rabdator cu noua sa eleva, in timp ce ia in considerare o casatorie aranjata cu o femeie pe care nu o cunoaste. Vezi aici mai multe imagini

Filmul este realizat dupa un eseu personal publicat de Katha Pollitt in The New Yorker, in 2002.  Kingsley va fi celebrat la Britannia Awards in Los Angeles, in noiembrie, alaturi de Kathryn Bigelow.
 

 

 

 

Ben Kingsley - pe numele real Krishna Pandit Bhanji, nascut la Scarborough, in Marea Britanie, dintr-o mama britanica si un tata de origine indiana - a debutat la Londra, in teatru, in anul 1966. Actorul si-a ales mai tarziu pseudonimul de Ben Kingsley, s-a alaturat Royal Shakespeare Company in 1967 si a debutat pe marile ecrane in 1972, cu un rol in thrillerul "Fear Is The Key".

 

 

 

Un deceniu mai tarziu, interpretarea lui Gandhi in filmul cu acelasi titlu, regizat de Richard Attenborough, i-a adus celebritatea si premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol principal. Actorul britanic, nominalizat de alte trei ori la premiile Oscar, are incepand din mai 2010 si o stea pe Hollywood Walk of Fame din Los Angeles.

 

In aceasta vara, Ben Kingsley a revenit in centrul atentiei cu rolul Mandarin din super productia Iron Man 3. Pana acum, pelicula cu Robert Downey Jr ramane cel mai profitabil film al anului.

 

 

Sursa: Mediafax.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies