marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ben Stiller, de nerecunoscut in comedia The Life of Walter Mitty.  Cum a imbatranit  actorul 30 de ani pentru filmul asteptat de un deceniu

Dupa 10 ani in care s-a incercat sa se faca remake-ul comediei The Life of Walter Mitty din 1947, cei de la Hollywood au dat unda vedere iar proiectul este in plina desfasurare. Zilele aceastea au aparut primele imagini cu  Ben Stiller, care are rolul principal. Fanii au fost socati sa vada transformarea totala a actorului, care este de nerecunoscut.

Ben Stiller, de nerecunoscut in comedia The Life of Walter Mitty. Cum a imbatranit actorul 30 de ani pentru filmul asteptat de un deceniu

Pentru remake-ul  The Life of Walter Mitty au fost in negocieri actori ca Jim Carrey, Mike Myers, Owen Wilson, Will Ferrell si Sacha Baron Cohen, insa Ben Stiller este cel care a primit rolul principal si se va ocupa si de regie.

 

 

Noile imagini il infatiseaza pe Stiller, imbatranit cu cel putin 30 de ani, dar si pe vedeta comediei Bridesmaids, Kristen Wiig, care de aceasta data este vopsita bruneta. Filmarile au loc in aceasta perioada in New York.

 

 

 

Actiune se centreaza in jurul Walter Mitty, un cititor neinduplecat al revistei LIFE, care, fiind incapabil sa tina piept lumii reale, isi creeaza o lume imaginara si un alter-ego, opusul sau.

Filmul urmeaza sa fie lansat de Craciun, in 2013 iar din distributie mai fac parte Kristen Wiig, Shirley Maclaine, Patton oswalt, Kathryn Hahn si Sean Penn.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies