marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Bilbo si Gandalf pornesc in ultima batalie spectaculoasa in noile postere pentru The Hobbit: The Battle of The Five Armies

Bilbo si Gandalf apar, separat, pe noile postere lansate pentru The Hobbit: The Battle of The Five Armies, ultimul capitol din trilogia Hobbitul.

Bilbo si Gandalf pornesc in ultima batalie spectaculoasa in noile postere pentru The Hobbit: The Battle of The Five Armies

VEZI POSTERELE IN GALERIE


Cei doi au o abordare diferite: daca Bilbo pare pregatit si inarmat pentru lupta, Gandalf apare ingandurat si usor temut de ceea ce va urma. Insa, un alt poster o infatiseaza pe frumoasa Galadriel (Cate Blanchett) care va aparea si in ultima partea a trilogiei.

 


In al treilea film, Peter Jackson a adunat aproape toate personaje de pana acum din serie, asa ca fanii ii vor vedea pe Bard the Bowman (Luke Evans), Smaug (voce Benedict Cumberbatch), Galadriel (Cate Blanchett), Gandalf (Ian McKellan),  Legolas (Orlando Bloom), Tauriel (Evangeline Lilly), Thorin Oakenshield (Richard Armitage) , Fili (Dean O'Gorman)  Kili (Aidan Turner) si bineinteles, eroul trilogiei, Bilbo Baggins (Martin Freeman).

Asa cum era de asteptat, filmul va contine si o scena de batalie de proportii. Titlul filmului face referire la cele cinci rase diferite si armatele lor: oamenii, elfii, dwarfii care se lupta impotriva Goblinilor si Wargs.  Bilbo si ceilalti eroi il vor infrunta din nou pe Smaug si vor incerca sa apare Middle-Earth de la distrugere.

 


The Hobbit: The Battle of The Five Armies se va lansa pe 17 decembrie 2014.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies