marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Billy Crystal, desfiintat de presa straina: cum a dezamagit cel mai prestigios prezentator din istoria Oscarurilor 45 de milioane de oameni

Billy Crystal a fost pentru a noua oara gazda celui mai prestigios si elegant eveniment din domeniul filmului, Gala Premiilor Oscar. Desi a fost asteptat de milioane de fani si de staruri, actorul pare sa isi fi pierdut stralucirea de altadata si la aceasta editie a fost mult mai rezervat, ceea ce i-a facut pe multi sa numeasca aceasta gala drept cea mai plictisitoare.

Billy Crystal, desfiintat de presa straina: cum a dezamagit cel mai prestigios prezentator din istoria Oscarurilor 45 de milioane de oameni

La auzul vestii ca Billy Crystal va reveni in postura de gazda, toti cei din industrie s-au entuziasmat, asteptand un show de zile mari si cu audiente record. Desi inca n-au fost facute publice cifrele, inainte de gala se estimau 45 de milioane de spectatori care vor vedea live editia a 84-a a Premiilor Oscar.


Starul, care a fost gazda de 9 ori, a fost criticat pentru glumele sale lipsite de umor, lipsa de creativitate si atmosfera plictsitoare pe care a creat-o.

Vezi aici lista castigatorilor Premiilor Oscar din 2012

 

Presa straina nu l-a menajat deloc, iar unele dintre cele mai mari publicatii ale lumii au desfiintat prestatia starului care detine recordul de show-uri prezentate, dupa ce aseara a fost gazda Oscarurilor pentru a noua oara.

 

Cei de la Variety au scris: "Deschiderea Galei a aratat ca o fantoma a unui trecut glorios. Pentru o noapte, Oscar si-a aratat adevarata varsta".

 

The Washington Post: "Billy Crystal a folosit glume rasuflate si deja uzate."

 

People.com: "Chiar daca a incercat sa vina cu ceva nou si sa fie energic si amuzant, Billy Crystal n-a reusit sa impresioneze. Dar avand in vedere prestatia lui James Franco de anul trecut, care era complet teapan, Billy Crystal este ca o gura de aer proaspat pentru acest show."

 

Tim Goodman, editorialist la Hollywood Reporter a scris : "Dezastrul de anul trecut este trecut cu privire dupa prestatia plata si invechita a lui Billy Crystal."

 

 

 

N-a scapat netaxata nici gluma nepotrivita pe care acesta a facut-o la adresa Octaviei Spencer, castigatoarea premiului Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar: "Dupa ce am vazut The Help, n-am vrut decat sa imbratisez prima menajera de culoare care imi iese in cale, asta inseamna 45 de minute de condus prin Beverly Hills". Presa straina a scris nu numai ca gluma a fost grosolana, dar este o incalcare a drepturilor si discriminare.

 

Gluma nepotrivita a starnit si furia fanilor de pe Twitter, care au fost extrem de afectati de comentariile lui Crystal.

 

Se pare totusi ca faima lui Crystal nu l-a facut celebru pentru toti. Publicul tanar si activ de pe Twitter era nedumerit cu privire la cine este gazda show-ului. Zeci de mesaje cu "cine este Billy Crystal" au fost postate aseara pe reteaua de comunicare Twitter.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies