marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ce buget va avea filmul despre uciderea lui Bin Laden! Filmarile incep la vara!

Kathryn Bigelow, al carei film "The Hurt Locker" a primit sase premii Oscar in 2010, va regiza un lungmetraj despre operatiunea trupelor de elita americane care au reusit sa il ucida pe Osama Ben Laden, pe 2 mai, in Pakistan.

Ce buget va avea filmul despre uciderea lui Bin Laden! Filmarile incep la vara!

"Columbia Pictures a achizitionat drepturile de distributie in Statele Unite ale Americii a urmatorului film ce va fi realizat de laureata premiului Oscar Kathryn Bigelow si de Mark Boal, regizoarea, respectiv scenaristul lungmetrajului «The Hurt Locker», desemnat cel mai bun film al anului 2010 de Academia de film americana", a anuntat intr-un comunicat de presa Amy Pascal, copresedinta a grupului Sony Pictures Entertainment.


Acest film, care nu are deocamdata un titlu, va descrie operatiunea secreta condusa de fortele speciale americane, pe 2 mai, pentru a-l captura pe liderul organizatiei teroriste Al-Qaida. Filmul are estimat un buget  de 30 de milioane de dolari iar filmarile vor incepe in aceasta vara!

Potrivit presei americane, Kathryn Bigelow si Mark Boal lucreaza inca din 2008 la acest proiect - initial, ei doreau sa descrie in filmul lor operatiunile de depistare a inamicului numarul 1 al Statelor Unite.


Kathryn Bigelow este prima femeie care a castigat un premiu Oscar pentru cea mai buna regie. Regizoarea in varsta de 59 de ani a primit pentru filmul sau "The Hurt Locker" si premiul Sindicatului regizorilor americani (DGA) si un premiu BAFTA, ea fiind nominalizata si la Globurile de Aur.


Printre creatiile sale cinematografice cele mai cunoscute se numara lungmetrajele "Near Dark/ Crepuscul" (1987) si "Point Break/ La limita extrema" (1991).


Sursa: Mediafax


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies