marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vrei sa mergi la film? "Biutiful" ajunge  in cinematografele din Romania

Lung metrajul Biutiful, in regia lui Alejandro González Iñárritu, cu Javier Bardem in rolul principal, va avea premiera in cinematografele din Romania pe 25 martie.

Vrei sa mergi la film? Biutiful ajunge in cinematografele din Romania

Filmul va rula, in prima saptamana, la Cinema Patria si Cinema City AFI Palace Cotroceni din Bucuresti. In saptamanile urmatoare, Biutiful va fi distribuit in toata tara.

 

Pelicula spune povestea lui Uxbal (Javier Bardem), un tata singur, care afla ca are cancer in faza terminala, un om plin de conflicte, care  inceraca sa impace rolul de tata cu dragostea, spiritualitatea, sentimentul de vina si mortalitatea, in mijlocul lumii interlope periculoase din Barcelona.

 

Uxbal isi duce viata de zi cu zi in afara limitelor, iar sacrificiile sale pentru copii nu cunosc margini. La fel ca si viata insasi, Biutiful este o poveste circulara, care se sfarseste unde incepe.

 

Pelicula a fost prezentata in competitia oficiala a editiei 2010 a Festivalului International de Film de la Cannes, filmul fiind inscris in competitia pentru Palme d'Or. La aceeasi editie a prestigiosului eveniment, Javier Bardem a primit premiul pentru cel mai bun actor.

 

De asemenea, Biutiful a primit doua nominalizari la cea da-a 83-a editie a premiilor Oscar, la categoriile „cel mai bun film intr-o limba straina” si “cel mai bun actor intr-un rol principal” (Javier Bardem).
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies