marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Black Doug se intoarce pentru Hangover 3. Cea mai asteptata comedie din 2013 starneste reactii controversate in randul fanilor

The Hangover 3, ultima parte din franciza celor de la Warner Bros. Pictures, il va avea in distributie si pe Mike Epps, cel care se va alatura trio-ului care a facut spectacol in primele doua parti: Bradley Cooper, Ed Helms si Zach Galifianakis.

Black Doug se intoarce pentru Hangover 3. Cea mai asteptata comedie din 2013 starneste reactii controversate in randul fanilor

Cunoscut sub numele de Black Doug, rol pe care l-a interpretat in primul film, Mike Epps va avea o contributie mai importanta in aventurile pe care cei trei prieteni Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) si Alan (Zach Galifianakis) le au dupa o noua noapte de betie crunta.


Despre filmul care va fi lansat pe 24 mai 2013 nu se stiu inca foarte multe detalii, insa Zach Galifianakis a marturisit ca filmul se va concentra pe ruptura legaturii dintre el,  Phil si Stu, cei din urma incercand sa-l interneze pe acesta intr-o clinica de boli mintale.

 

Desi nu a fost facuta nici o dezvaluire, se pare ca locatiile in care se vor filma majoritatea scenelor din Hangover 3 vor fi Los Angeles, Las Vegas si Tijuana,  fapt care explica revenirea in peisaj a lui Black Doug (Mike Epps)


The Hangover a fost comedia verii in 2009. Filmul a adus  venituri de peste 460 de milioane de dolari si se afla pe locul 6 in topul peliculelor cu cele mai mari incasari in 2009. Filmat in Bangkok, The Hangover 2 (2011) a devenit cea mai profitabila comedie a tuturor timpurilor, cu incasari de 86,5 milioane de dolari dupa doar primul weekend. Aceastea au urcat pana la 580 de milioane de dolari vara trecuta.

 

Daca pentru prima comedie, cea din 2009, cei trei actori au avut un salariu de un milion de dolari fiecare, lucrurile s-au schimbat dupa succesul obtinut, iar acum Phil, Stu si Alan cer 15 milioane de dolari fiecare, iar producatorii de la Warner Bros. se pare ca au fost de acord sa le satisfaca pretentiile.

 

 

Chiar daca primele doua parti au avut un succes extraordinar, fanii nu privesc cu ochi buni realizarea unui alt film cu cei trei eroi, mesajele postate pe twitter de acestia fiind dovada clara ca isi doresc si altceva.


"Daca va exista Hangover 3, sper ca vor schimba subiectul. In loc sa fac acelasi lucru", a scris l3naaa_, potrivit metro.co.uk.


"Sper ca Hangover 3 va avea o poveste interesanta, nu doar oameni care se vor imbata si se vor trezi fara sa-si dea seama ce se intampla cu ei", a scris OiG3ORGi3.


Insa Tod Phillips, producatorul filmului, a tinut sa-i linisteasca pe fani, promitandu-le acestora un final neasteptat: "Vom surprinde multa lume cu actiunea pe care am realizat-o in Hangover 3".


The Hangover

Regie: Todd Phillips
Distributie: Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Justin Bartha, Ed Helms
Buget: 35 de milioane de $
Incasari: 467 de milioane de $

 

The Hangover 2
Regie: Todd Phillips
Distributie: Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Ed Helms, Justin Bartha
Buget: 80 de milioane de $
Incasari: 581 de milioane de $

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies