marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ridley Scott le pregateste o surpriza de proportii fanilor: Blade Runner 2, filmul asteptat de 30 de ani, ar putea fi lansat in 2012

Dupa 30 de ani de la lansare, Ridley Scott ar putea regiza Blade Runner 2, continuarea filmului care a uimit America in anii '80.

Ridley Scott le pregateste o surpriza de proportii fanilor: Blade Runner 2, filmul asteptat de 30 de ani, ar putea fi lansat in 2012

Cei de la Warner Bros sunt in discutii cu celebrul regizor Ridley Scott pentru a continua povestea filmului legendar Blade Runner. Dupa 30 de ani de la lansare, regizorul american ar putea lansa continuarea peliculei care a facut furori in anii '80.

Scenaristii deja lucreaza la un nou script iar cei de la Warner Bros au inregistrat un domeniu nou pentru film.

Producatorul Andrew Kosove a dezvaluit in presa ca lucrurile merg din ce in ce mai repede si ca anuntul oficial va fi oferit intr-o luna. "Cred ca este o prioritate si pentru Ridley Scott acest proiect, cel putin asa mi-a marturisit mie. Deja avansam si sper sa ne apucam de treaba cat de curand".

Kosove a mai adaugat: "Undeva in decursul primelor doua luni din 2012 vom face un anunt oficial, vom oferi numele scenaristului si daca va fi sau nu un prequel sau sequel."

Asa cum s-a anuntat cu ceva luni in urma, este exclusa reintoarcerea lui Harrison Ford, care a jucat in filmul original Blade Runner din 1982, regizat de Ridley Scott.

 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies