marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Blake Lively, din ce in ce mai indragostita de Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio, unul dintre cei mai talentati actori de la Hollywood, n-a dus niciodata lipsa de iubite superbe. Dupa despartirile de Gisele Bundchen si Bar Refaeli, DiCaprio si-a gasi alinarea in bratele frumoasei Blake Lively.

Blake Lively, din ce in ce mai indragostita de Leonardo DiCaprio

Desi se feresc de ochii presei si nici nu ofera foarte multe detalii despre relatia lor, in doar cateva luni, cei doi au reusit sa fie vazuti impreuna in multe locuri din lume.

Starul din Inception si vedeta serialului Gossip Girl au fost vazuti saptamana aceasta in Santa Barbara, profitand de vremea frumoasa pentru a face cumparaturi. Aflat la doar cateva ore de Los Angeles, Santa Barbara pare a fi locul preferat de vedetele de la Hollywood pentru a mai scapa putin de agitatie.

Conform Daily Mail, cei doi au intrat miercuri intr-un magazin cu ochelari de soare, unde au parut foarte apropiati: "Pareau foarte indragostiti. Au stat cam 10 minute in magazin, pana cand i-au recunoscut fanii si s-au grabit sa iasa." a spus un reprezentant al magazinului pentru Daily Mail.

Blake a inceput relatia cu DiCaprio in mai si de atunci au tot fost vazuti impreuna in ipostaze romantice in mai multe locuri din lume, printre care: Disneyland, Monte Carlo, Venetia, Franta. Desi in ultima vreme au aparut tot mai multe zvonuri privind despartirea celor doi, se pare ca sunt mai indragostiti ca niciodata.

Ramane de vazut daca Blake Lively ii va cuceri inima definitiv actorului, mai ales ca se stie ce teama are de casatorie, acesta fiind motivul despartii de supermodelele Gisele Bundchen si Bar Refaeli.

Pe Blake Lively o veti putea vedea pe marile ecrane alaturi de Ryan Reynolds in "Green Lantern: Protectorul Universului", incepand cu 29 iulie.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies