marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Blake Lively si Ryan Reynolds asteapta primul copil. Modul inedit prin care a facut anuntul frumoasa actrita

Blake Lively si sotul sau, Ryan Reynolds, vor deveni parinti, vestea privind sarcina actritei fiind facuta publica printr-un articol pe site-ul vedetei serialului "Gossip Girl", Preserve.

Blake Lively si Ryan Reynolds asteapta primul copil. Modul inedit prin care a facut anuntul frumoasa actrita


Blake Lively si actorul canadian Ryan Reynolds sunt casatoriti din 2012, iar acesta va fi primul copil pentru ambele vedete, potrivit hollywoodreporter.com.


Informatia privind sarcina actritei in varsta de 27 de ani a fost publicata pe site-ul de lifestyle al acesteia, Preserve, alaturi de o fotografie a vedetei afisandu-si silueta de gravida. Autorul fotografiei este fratele lui Blake, Eric Lively.

 

 


Blake Lively si actorul canadian Ryan Reynolds, in varsta de 37 de ani, s-au cunoscut in 2011, pe platoul de filmare al lungmetrajului "Green Lantern 3D: Protectorul Universului", iar, un an mai tarziu, s-au casatorit.

 

 


Blake Lively a devenit cunoscuta cu rolul Serena van der Woodsen din serialul pentru adolescenti "Gossip Girl" si s-a remarcat apoi in mai multe filme pentru marele ecran, precum "Patru prietene si o pereche de blugi/ The Sisterhood of the Traveling Pants", "Vietile secrete ale Pippei Lee/ The Private Lifves of Pippa Lee", "Orasul/ The Town", "Green Lantern 3D: Protectorul Universului/ Green Lantern" si "Brutele/ Savages".


Actorul de film si televiziune canadian Ryan Reynolds a devenit cunoscut pentru rolul din serialul "Two Guys and a Girl", dar si pentru relatiile sale cu femei celebre: inainte de casatoria cu actrita Blake Lively, el a fost casatorit cu Scarlett Johansson, de care a divortat in 2010. Actorul canadian a putut fi vazut in 2012 in thrillerul SF "Green Lantern 3D: Protectorul Universului". A mai jucat in filme precum "Daca as fi...tu", "Vrei sa te insori cu mine?" si "Asii din maneca".

 

Sursa: Mediafax.ro
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies