marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Blake Lively si Ryan Reynolds s-au casatorit in secret

Actorii Blake Lively ( 25 de ani) si Ryan Reynolds ( 35 de ani) s-au casatorit ieri in Charleston, scrie revista People.

Blake Lively si Ryan Reynolds s-au casatorit in secret

Starul din "Gossip Girl" s-a casatorit, ieri, in secret cu Ryan Reynolds, dupa o relatie care dureaza de aproape un an, noteaza revista People.Cei doi s-au cunoscut pe platourile de la "The Green Lantern", iar Blake a inceput relatia cu Ryan la doar o luna dupa ce aventura ei cu Leonardo DiCaprio a ajuns la final.


Ryan Reynolds a fost casatorit vreme de doi ani cu Scarlett Johansson, cei doi divortand in anul 2010.  Ryan s-a casatorit  in 2008 cu Scarlett Johansson tot in secret.


Ceremonia de nunta a avut loc in cel mai mare secret, la plantatia Bone Hall din Mount Pleasant, South Carolina, chiar in afara oraselului Charleston. Receptia a avut loc intr-un cort alb duminica seara, iar la eveniment au participat in jur de 200 de persoane,mai noteaza sursa citata.


Ryan Reynolds este un actor de film si televiziune canadian, care a devenit cunoscut pentru rolul din serialul "Two Guys and a Girl", dar si pentru relatiile sale cu femei celebre: inainte de casatoria cu Scarlett Johansson, el a fost iubitul cantaretei Alanis Morissette. Actorul canadian a putut fi vazut in vara anului trecut in thrillerul SF "Green Lantern 3D: Protectorul Universului". A mai jucat in filme precum "Daca as fi...tu", "Vrei sa te insori cu mine?", "Asii din maneca" etc.

Blake Lively, in varsta de 25 de ani a devenit cunoscuta cu rolul Serenei van der Woodsen din serialul Gossip Girl (Gossip Girl - Intrigi la New York) si a mai avut o relatie si cu Penn Badgley, colegul ei din distributia serialului.
 



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies