marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

BLITZ: Transformers 3 are scene vechi reciclate de Michael Bay iar Bridesmaids a devenit cea mai buna comedie pentru femei din istorie.

www.procinema.ro iti aduce lumea filmului in 5 minute!

Transfomers 3 al lui Michael Bay a strans 387 de milioane de dolari in intreaga lume de la lansarea sa saptamana trecuta. Presa americana a descoperit repede ca regizorul Michael Bay a folosit secvente din The Island, filmul sau din 2005, pe care le-a reciclat in Transformers: Dark of the Moon.

Nu e prima data cand regizorul de 46 de ani face acest lucru. Bay a declarat ca a luat aceasta decizie de a reutiliza scena  mai veche dupa ce una din figuratele de pe platourile de filmare, Gabriella Cedillo, a ramas paralizata  in urma unui accident suferit in toamna anului trecut.

Django Unchained

Este oficial: Jamie Foxx va juca in noul film al lui Quentin Tarantino - Django Unchained. "Este minunat sa lucrez cu Quentin Tarantino, Samuel L Jackson si Leonardo DiCaprio si sa spun o poveste care trebuie spusa" a declarat acesta pentru CNN.

Filmul va spune povestea unui vanator de recompense german - interpretat de Christoph Waltz - si a unui barbat de culoare care incearca sa o salveze pe sotia celui din urma, devenita sclava proprietarului unei plantatii. Faimosul proprietar va fi interpretat de Leonardo DiCaprio, care va juca astfel pentru prima oara in cariera rolul unui veritabil "bad boy".

Thor

Vesti bune pentru fanii lui Thor. Thor 2 va fi lansat  pe 26 iulie 2013. Chris Hemsworth se intoarce in rolul zeului nordic insa niciunul din ceilalti actori din primul film nu a fost confirmat pentru sequel.

Reese Witherspoon

Actrita Reese Witherspoon si-a petrecut ziua de 4 iulie la plaja, alaturi de sotul si de copiii ei, si si-a aratat corpul intr-un costum de baie. In prezent, actrita lucreaza la filmele "Around the World in 80 Dates" si "Bell Witch".

Bridesmaids

Bridesmaids
a devenit comedia pentru femei cu cele mai mari incasari din istorie depasind Sex and the city. In SUA filmul cu Kristen Wiig, Maya Rudolph si Rose Byrne a strans incasari de 152.9 milioane de dolari. Fetele se pregatesc deja de un sequel.


Modifică setările cookies