marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Boala lui Shannen Doherty a ajuns în stadiul final

Actrița din serialul „Beverly Hills: 90210“ se confruntă acum cu metastaze la nivel cerebral.

Boala lui Shannen Doherty a ajuns în stadiul final
Din păcate, drama lui Shannen Doherty nu poate avea un final fericit. Cancerul de care suferă a avansat până la nivel critic, provocând metastaze la nivelul creierului. Iar următoarele zile vor fi cele mai crunte din viața sa.
 
Shannen Doherty a împărtășit cu cei care o urmăresc vestea sfâșietoare. Fosta vedetă din serialele „Beverly Hills: 90210“ și „Charmed“, care suferă de cancer la sân în stadiul 4, a distribuit pe rețelele de socializare un videoclip în care apare în timp ce urmează un tratament cu radiații.

„Pe 12 ianuarie a avut loc prima rundă de radiații“, a scris actrița în vârstă de 52 de ani într-o postare pe profilul ei de Instagram. „Teama mea este evidentă. Sunt extrem de claustrofobă și, la momentul acela, se întâmplau multe lucruri în viața mea“. Tomografia computerizată a arătat că vedeta are metastaze cerebrale, o afecțiune care apare atunci când celulele canceroase se răspândesc de la locul de origine la creier.


„Sunt norocoasă pentru că am doctori grozavi, precum Dr. Amin Mirahdi și tehnicienii extraordinari de la Cedar Sinai. Dar această teamă... Tulburarea... momentul în care s-a întâmplat totul.... Așa poate arăta cancerul“.
 
În clipul postat, Doherty apare când i se montează o mască pentru o tomografie computerizată. Actrița, care a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer de sân în martie 2015, a dezvăluit că „Am avut o mulțime de sângerări nazale din cauza chimioterapiei“, adăugând că a suferit o mastectomie, chimioterapie și radioterapie.

FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies