marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Bob Hoskins, unul dintre cei mai cunoscuti actori britanici, s-a retras din activitate dupa ce a fost diagnosticat cu Parkinson

Legendarul actor Bob Hoskins a anuntat ca se retrage din activitatea cinematografica din cauza unor probleme grave de sanatate. In varsta de 69 de ani, acesta a fost diagnosticat cu o cumplita boala, Parkinson.

Bob Hoskins, unul dintre cei mai cunoscuti actori britanici, s-a retras din activitate dupa ce a fost diagnosticat cu Parkinson

Cunoscut pentru rolurile din filme precum Mona Lisa si The Long Good Friday, Bob Hoskins si-a anuntat retragerea din actorie dupa ce, in urma mai multor teste, a aflat ca sufera de o boala incurabila, Parkinson, care afecteaza capacitatea unei persoane de a-si controla miscarile corpului.
 

"Bob Hoskins vrea sa anunte ca se retrage din actorie, din cauza diagnosticului cu boala Parkinson pe care l-a primit in toamna anului trecut. Actorul doreste sa le multumeasca tuturor oamenilor minunati cu care a lucrat de-a lungul anilor si tuturor fanilor care l-au sustinut in timpul minunatei sale cariere. Bob vrea sa se retraga langa familie si isi doreste ca intimitatea sa-i fie respectata", a anuntat agentul actorului.


Cel mai recent rol pe care l-a jucat Hoskins a fost in filmul Snow White and the Huntsman, unde a interpretat rolul lui Muir. Actorul, care si-a inceput cariera in 1972, a primit o nominalizare la Oscar pentru Mona Lisa, in 1986.


Intr-un interviu acordat in aprilie, Bob a vorbit despre boala care il macina si despre iminenta retragere la care se gandea inca de atunci. "Incerc sa ma retrag. Nu ma simt foarte bine. In fiecare zi imi spun ca nu vreau sa fac asta, dar e destul de evident ca aici se va ajunge", a marturisit Hoskins.


Bob Hoskins are patru copii si locuieste in East Sussex, alaturi de cea de-a doua sotie, Linda Banwell. Aceasta a incercat sa-l ajute sa depaseasca cat mai usor peste aceste momente, dovada fiind si declaratia pe care a oferit-o acum cateva luni: "Sotia mea nu vrea sa ma retrag, ea isi doreste sa ies cat mai mult din casa. E frumos din partea ei, dar nu prea se mai poate".
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies