marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Bogdan Farcaș, Ciomag din serialul Clanul, se află de în tabăra celor drepți în Neidentificat

Cunoscut pentru rolul său dark din serialul de la Pro TV, publicul are ocazia să-l descopere și într-o altă lumină.

Bogdan Farcaș, Ciomag din serialul Clanul, se află de în tabăra celor drepți în Neidentificat
După succesul lungmetrajului „Periferic“ (2010) și o pauză de vreo zece ani ca regizor, Bogdan George Apetri a revenit cu două filme lansate aproape în paralel: „Miracol”, care a avut premiera mondială în cadrul festivalului de film de la Veneția, și „Neidentificat”, care a avut premiera națională la TIFF.
 
În timp ce traversează o perioadă dificilă în viața personală, polițistul Florin Iespas (Bogdan Farcaș) devine obsedat de un posibil caz de incendiere, rămas nerezolvat, în urma căruia au rezultat două victime. Convins că Bănel (Dragoș Dumitru), un tânăr de etnie rromă, este implicat în tragedie, încearcă să construiască un caz împotriva lui, jucându-se deloc discret cu limita dintre etica profesională și abuzul de putere. Lucrurile iau, însă, o turnură neașteptată, atunci când mai multe detalii din viața lui Florin ies la iveală.


 
Pelicula lui Bogdan George Apetri a primit un trofeu la TIFF și a primit un premiu pentru scenario la Gopo, iar Bogdan Farcaș și Iulian Postelnicu au fost premiați și ei pentru interpretare la Gala Gopo.


 
Un rol inedit face Vasile Muraru, care și-a obișuit publicul să-l vadă jucând mai curând comedie, decât drama, iar Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi, are și ea o scurtă partitură. Din distribuție mai fac parte Ana Ularu, Ioana Bugarin, Andrei Aradits, Olimpia Mălai, Emanuel Pârvu.


 
Filmul românesc „Neidentificat“ (2020) este difuzat la Pro Cinema duminică de la ora 22:!5.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies