marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Bond 24: Moneypenny devine personaj central in urmatorul film cu agentul 007, Naomie Harris isi va relua rolul alaturi de Daniel Craig

Cel de-al 24-lea film din seria "James Bond" se va intitula "Devil May Care" si va fi realizat pe baza romanului omonim scris pentru a marca implinirea a 100 de ani de la nasterea scriitorului Ian Fleming, autorul romanelor cu agentul 007.

Bond 24: Moneypenny devine personaj central in urmatorul film cu agentul 007, Naomie Harris isi va relua rolul alaturi de Daniel Craig

 

In acest film, Daniel Craig va interpreta pentru a patra oara rolul superspionului britanic. Noua pelicula va fi regizata de Sam Mendes, cineastul care a regizat precedentul film din serie, "007: Coordonata Skyfall", lansat pe marile ecrane in toamna anului 2012, informeaza contactmusic.com. In cadrul peliculei Skyfall, personajul misterios Miss Moneypenny interpretat de Naomie Harris apare in ultimele scene lasand loc presupunerilor ca in viitor sa apara un nou film cu James Bond in care aceasta ar putea avea un rol important.

 

Agentul Eve a fost desconspirat ca fiind secretara lui M la finalul lui Skyfall iar personajul se pare ca va iesi pe teren in afara biroului de la MI6 pentru un rol mult mai activ si palpitant.  Conform celor de la DailyMail se pare ca viziunea regizorului Sam Mendes si a producatrilor Barbara Broccoli si Michael G Wilson pentru Moneypenny este ca aceasta sa reprezinte un sprijin al lui James Bond si chiar sa se confrunte la un moment dat cu personajele negative.

 

Daniel Craig, Ralph Fiennes si Ben Whishaw se vor intoarce in distributia peliculei cu spioni al carei scenariu va fi creionat de John Logan. Intriga din romanul care a stat la baza crearii peliculei prezinta lupta pe care agentul 007 o duce cu maleficul chimist Julius Gorner, care doreste sa distruga Marea Britanie.

 

Devil May Care va fi lansat pe marile ecrane in Marea Britanie pe 23 octombrie 2015 si in SUA pe 6 noiembrie 2015.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies