marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Bond is Back. Daniel Craig arata mortal pe coperta revistei Empire: primele imagini cu el din SPECTRE

Noul film din seria James Bond, cu Daniel Craig, va fi cel mai scump de pana acum, infomeaza Hollywood Reporter, desi a fost filmat in mai putin de doua luni.

Bond is Back. Daniel Craig arata mortal pe coperta revistei Empire: primele imagini cu el din SPECTRE

"Spectre" este noul titlul si este un acronim pentru Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion, o organizatie terorista globala fictiva care apare in romanele scrise de Ian Fleming. Organizatia este condusa de genialul terorist Ernst Stavro Blofeld. Aceasta organizatie a aparut prima data in romanul Thunderball (1961) si in filmul Dr. No (1962).

 

Numele confirmate sunt Christoph Waltz, despre care ca va juca rolul eroului negativ principal, numit Oberhauser. O alta surpriza placuta este distribuirea lui Andrew Scott in rolul Denbigh. Scott este cunoscut publicului larg din serialul "Sherlock", unde il joaca pe Moriarty, alaturi de Benedict Cumberbatch.

 

Fetele Bond vor fi interprete de Lea Seydoux, nume care a fost zvonit cu luni in urma, dar si frumoasa Monica Bellucci.  Alte nume noi confirmate au fost David Bautista sau Rory Kinnear. SPECTRE se va lansa pe 23 octombrie in Marea Britanie si pe 6 noiembrie in SUA.

Acestea sunt primele imagini cu Daniel Craig. Arata senzational, nu-i asa?


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies