marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Brad Pitt ajunge cea mai neagra figura din istorie pentru crestini: care este noul film al actorului american

Brad Pitt este in cursa pentru a prelua rolul uneia dintre cele mai negre figuri din istoria umanitatii. Actorul se afla in negocieri pentru a-l juca pe Pontiu Pilat, intr-o drama despre viata omului invinuit ca l-a condamnat la moarte pe Iisus, scriu cei de la Deadline.
 

Brad Pitt ajunge cea mai neagra figura din istorie pentru crestini: care este noul film al actorului american

Galerie foto: cele mai tari 15 look-uri ale lui Brad Pitt in filme


Studiourile Warner Bros au ales scenariul Verei Blasi pentru un nou film istoric, despre viata lui Pontiu Pilat si vor sa-l aduca in rolul principal pe Brad Pitt. Momentan actorul nu a semnat niciun contract, insa cei de la Deadline sustin ca sunt mari sanse ca starul de 49 de ani sa accepte rolul.


Pontiu Pilat este unul dintre cele mai cunoscute personaje din istoria crestinismului, apare in Noul Testament ca cel care l-a judecat pe Iisus si l-a condamnat la moarte.


Filmul urmareste povestea lui Pontiu Pilat si transformarea sa din fiul unui cavaler roman intr-un general crud si una dintre cele mai importante figuri din istoria umanitatii.
 

Cei de la Deadline sustin ca au avut ocazia sa vada scenariul si par incantati de munca Verei Blasi. "Este greu sa faci un film despre cea mai mare poveste din toate timpurile, insa scenariul acestui film are suficiente rasuciri de situatie si combina istoria cu politica atat de bine, incat poate sa devina un film la fel de glorios ca Braveheart sau Gladiatorul" sustin cei de la Deadline.

 

In aceasta perioada Brad Pitt are un program foarte incarcat: in vara se va lansa World War Z, primul sau movie disaster, urmand ca in 2013, sa revina pe marile ecrane in alte doua filme intens asteptate de catre cinefili, thrillerul The Counselor, regizat de Ridley Scott  si 12 Years a Slave, regizat de Steve McQuenn, unde il va reintalni pe colegul sau din Inglorious Basterds, Michael Fassbender.


Brad Pitt in Troia (2004)


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies