marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Brad Pitt, alaturi de Michael Fassbender in controversatul film al lui Steve McQueen: 12 Years of Slave

Vesti bune pentru fanii filmelor lui Steve McQueen: Brad Pitt va juca in cel mai recent proiect al regizorului  - Twelve Years a Slave.

Brad Pitt, alaturi de Michael Fassbender in controversatul film al lui Steve McQueen: 12 Years of Slave

Brad Pitt care era implicat in calitate de producator alaturi de compania sa Plan B Entertainment a acceptat sa lucreze si ca actor. Din distributie mai fac parte si  Michael Fassbender si Chiwetel Ejiofor.

12 Years of Slave este inspirat din fapte reale si din autobiografia lui Solomon Northrup, un new yorkez de culoare, care este rapit in Washington in 1841 si este trimis pe post de sclav pe o plantatie din Louisiana. Acesta este salvat abia 12 ani mai tarziu, in 1853, cand barbatul ajunge la Samuel Bass, un tamplar alb care ii ofera inapoi libertatea.  Pelicula aduce in prima plan evenimente din istoria Americii si viata sclavilor din a doua jumatate a secolului XIX.

Din primele zvonuri,  Michael Fassbender va juca rolul lui Samuel Bass, in timp ce actorul de culoare Chiwetel Ejiofor va fi Solomon Northrup. Scenariul este scris de Steve McQueen si John Ridley.

Filmul va fi lansat in 2014, iar filmarile vor incepe cel mai probabil la inceputul anului 2012. Parteneriatul dintre Fassbender si McQuenn a fost unul de succes pana acum, cei doi fiind aclamati de catre critici pentru talentul lor, ca actor, respectiv regizor pentru productiile Hunger (2008) si Shame (2011)


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies