marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Brad Pitt e atacat de un tsunami de zombi. Cele mai bune trailere ale saptamanii

Brad Pitt a lansat un nou clip de promovare pentru al sau disaster movie World War Z, in timp ce drama de actiune  Snitch cu Dwayne Johnson, dar si G.I. Joe: Retaliation cu Bruce Willis si Channing Tatum au debutat si ele cu doua noi trailere.

Brad Pitt e atacat de un tsunami de zombi. Cele mai bune trailere ale saptamanii


World War Z
Data: 21 iunie
Regie: Marc Forster
Distributie: Brad Pitt, Mireille Enos, David Morse

World War Z este un film action horror inspirat din romanul apocaliptic scris de Max Brooks. Brad Pitt il interpreteaza pe Gerry Lane, un membru al Natiunilor Unite care calatoreste in jurul lumii pentru a cauta originile pandemiei de zombi.
 


 

Snitch
Regie: Ric Roman Waugh
Distributie: Dwayne Johnson, Susan Sarandon, Jon Bernthal
Data:8 martie

Filmul este inspirat din fapte reale si spune povestea unui tata al carui fiu este acuzat pe nedrept de trafic de droguri, primind astfel o pedeapsa de 10 ani. Disperat sa-si salveze fiul, tatal face un pact cu poliția, fiind de acord sa lucreze ca agent sub acoperire intr-un cartel de droguri.


 


 

G.I. Joe: Retaliation
Regie: Jon M. Chu
Dsitributie: Channing Tatum, Dwayne Johnson, Ray Park
Data: 29 martie


Dupa ce o multime de colegi le sunt ucisi intr-un atac surpriza, iar presedintele SUA ii deconspira drept tradatori, supravietuitorii G. I. Joe pornesc intr-o misiune pe viata si pe moarte. Roadblock (Dwayne Johnson), Duke (Channing Tatum) si Lady Jaye (Adrianne Palicki) trebuie sa spele numele echipei lor, dar si sa salveze democratia mondiala, caci agentii periculoasei organizatii Cobra ii controleaza acum pe principalii lideri ai lumii. Eroii vor primi un ajutor consistent din partea generalului Colton (Bruce Willis), fondatorul echipei G.I. Joe originale...



This is The End
Data: 14 iunie
Regie: Evan Goldberg, Seth Rogen
Distributie: Seth Rogen, Jay Baruchel, James Franco

Comedia This Is The End urmareste sase prieteni blocati intr-o casa, dupa ce o serie de catastrofe devasteaza Los Angeles-ul. Pe masura ce fortele naturii se dezlantuie afara, proviziile se termina si claustrofobia se instaleaza, iar prietenia lor incepe sa se clatine. Asa ca vor fi siliti sa iasa afara, infruntandu-si soarta si descoperind adevaratul sens al prieteniei si al mantuirii.Acesta este debutul regizoral al lui Seth Rogen. James Franco, Jonah Hill, Seth Rogen insusi, Jay Baruchel, Danny McBride, Craig Robinson, Michael Cera si Emma Watson trebuie sa faca fata situatiei.

 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies