marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Brad Pitt pleaca la razboi: actorul este de nerecunoscut in rolul unui soldat in drama Fury, despre Al Doilea Razboi Mondial

Brad Pitt si Shia LaBeouf continua filmarile pentru cel mai nou proiect al sau, Fury, o productie despre Cel De-Al Doilea Razboi Mondial.

Brad Pitt pleaca la razboi: actorul este de nerecunoscut in rolul unui soldat in drama Fury, despre Al Doilea Razboi Mondial

VEZI AICI MAI MULTE FOTOGRAFII!

Cei doi actori, impreuna cu intreaga echipa de filmare si o recuzita formata din numeroase tancuri si zeci de arme se afla in aceasta perioada in Oxfordhire (Marea Britanie), unde continua filmarile pentru Fury.


Urmand sa apara pentru prima data impreuna pe marile ecrane, Brad Pitt si Shia LaBeouf s-au pregatit serios pentru aceasta productie, cei doi actori petrecand cateva luni la baza militara Irwin, unde s-au antrenat alaturi de soldatii americani.

 


Fury va fi regizat de David Ayer (Street Kings, End of Watch) si produs de Sony si QED. Actiunea va avea loc in perioada anilor 40 si se va axa pe experienta unui grup de 5 soldati americani care ataca infanteria nazista cu un tanc numit Fury. O data cu semnarea contractului cu Brad Pitt, Ayer a reusit sa atraga si alte nume importante de la Hollywood, asa cum a facut si Quentin Tarantino cu Inglourious Basterds.

 


In imaginile oferite publicitatii, Brad Pitt si Shia LaBeouf sunt imbracati in uniforme militare si sunt urcati pe tancuri, impreuna cu alti actori care fac parte din armata. Platoul de filmare este aranjat precum o baza militara, numeroasele corturi si tancuri creand o atmosfera perfecta pentru razboi.

 


Pentru a intra cat mai bine in atmosfera filmului, regizorul David Ayer i-a trimis pe cei doi actori, impreuna alti trei memebrii ai distributiei intr-o excursie in pustiu, la mijlocul lunii septembrie. "Ayer a vrut sa fie sigur ca sunt 100% concentrati pe ceea ce au de facut. Asa ca i-a trimis in salbaticie, fara telefoane mobile", a declarat o sursa pentru Us Weekly.


Premiera filmului a fost anuntata pentru data de 14 noiembrie 2014, in cazul in care etapa de productie va decurge conform planului.


sursa foto: SPLASH NEWS


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies