marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Brad Pitt, primar in New Orleans

E este unul dintre cei mai frumosi barbati de la Hollywood, este extrem de inteligent si se ocupa de numeroase acte de caritate. Cum sa nu te impresioneze Brad Pitt?

Brad Pitt, primar in New Orleans
Un profesor din New Orleans a lansat o petitie online care ii indeamna pe semnatari sa voteze pentru includerea luiactorului din"Inglorious Bastards"in cursa pentru primaria acestui oras din Louisiana, precizand mai multe motive pentru care actorul american ar trebui sa devina primar.

"Daca il alegem primar pe Brad Pitt, atunci Angelina Jolie va devenit Prima Doamna a New Orleans-ului" si "publicitatea si toti fotografii il vor cauta pe primar, in loc ca primarul sa alerge dupa publicitate si diverse ocazii de a fi fotografiat", a marturisit Thomas Bayer, profesor la Universitatea Tulane din New Orleans.

In plus, profesorul Bayer a continuat in aceeasi nota amuzanta: "Nu va mai trebui sa redenumim o strada in onoarea lui, deoarece Strada Pitt exista deja".

Prin aceasta initiativa, Thomas Bayer spera ca Brad Pitt, care s-a mutat in New Orleans cu intreaga familie la putin timp dupa uraganul Katrina din 2005, va fi inscris in cursa pentru alegerile locale din acest oras, ce vor avea loc in aprilie 2010.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies