marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Brad Pitt si Denzel Washington fac echipa in thrillerul politist Candy Store. Christian Bale si Matt Damon se afla si ei pe lista 

Stephen Gaghan, premiat cu Oscar in 2001 pentru scenariul de la "Traffic" va regiza thrillerul politist Candy Store, purtand discutii cu Brad Pitt si Denzel Washington pentru rolurile principale.

Brad Pitt si Denzel Washington fac echipa in thrillerul politist Candy Store. Christian Bale si Matt Damon se afla si ei pe lista


Candy Store urmeste povestea unui fost agent sub acoperire care pierde totul si se retrage ca politist de cartier in Brooklyn, insa descopera ca organizatia criminala impotriva careia luptase opereaza din nou in apropierea sa.

Candy Store este scris de Stephen Gaghan (Syriana, Traffic) care se va ocupa si de regie. Filmul va fi produs de Lionsgate. In cazul in care Brad Pitt nu se va implica in acest film, pe lista producatorilor se mai afla Christian Bale, Ben Affleck, Matt Damon, Bradley Cooper si Christoph Waltz.

Brad Pitt a intrerupt momentan filmarile la pelicula The Counselor, in regia lui Ridley Scott din cauza mortii cineastului Tony Scott, fratele regizorului. Bazata pe un scenariu imaginat de Cormac McCarthy (No Country for Old Men, The Road), pelicula urmareste pataniile unui avocat (Fassbender) care, dupa cererea in casatorie adresata iubitei sale (Cruz), cauta cu disperare noi mijloace de a-si majora veniturile.
 


Alaturi de alti doi parteneri indrazneti si pusi pe fapte mari (Bardem si Pitt) el incearca sa aduca in Statele Unite droguri in valoare de 20 de milioane de dolari. Ca si cum asta nu ar fi fost de ajuns, este decis sa faca si pe distribuitorul. Violent, incitant si plin de rasturnari de situatie, thriller-ul lui Scott va ajunge pe marile ecrane in 2013.

Sursa: www.thewrap.com


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies