marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Brad Pitt si George Clooney impreuna intr-o piesa despre casatoriile gay. Dezvaluirile unui playboy: cum a reactionat Clooney la zvonurile ca este homosexual

Le-a trecut supararea dupa ce au pierdut la Oscar in acest an. Brad Pitt va juca din nou alaturi de George Clooney, colegul sau din filmele din seria "Ocean's Eleven", in piesa de teatru "8", al carei subiect are la baza controversatul proiect legislativ din statul California referitor la regimul casatoriilor dintre persoanele de acelasi sex, "Proposition 8".

Brad Pitt si George Clooney impreuna intr-o piesa despre casatoriile gay. Dezvaluirile unui playboy: cum a reactionat Clooney la zvonurile ca este homosexual

Aceasta piesa de teatru, scrisa de Dustin Lance Black, scenaristul filmului "Milk - Pretul curajului", va avea o reprezentantie unica, sambata, 3 martie, pe scena teatrului Wilshire Ebell din Los Angeles, scrie femalefirst.co.uk.

George Clooney si Martin Sheen au fost printre primele staruri de calibru care au acceptat sa joace in aceasta piesa de teatru, inspirata din proiectul legislativ "Proposition 8", care a anulat legalizarea casatoriilor gay pe teritoriul statului California.Brad Pitt este cel din urma star hollywoodian care a acceptat sa joace in aceasta piesa de teatru, din a carei distributie mai fac parte Kevin Bacon, John C. Reilly si Chris Colfer.In piesa "8", Brad Pitt va interpreta rolul unui judecator.


Piesa este regizata de cineastul Rob Reiner, iar toate incasarile vor fi donate in beneficiul asociatiei American Foundation for Equal Rights, o organizatie americana care militeaza pentru egalitatea in drepturi a tuturor persoanelor, indiferent de orientarea lor sexuala.


Proiectul legislativ "Proposition 8" a fost declarat ulterior neconstitu?ional in cadrul unui recurs al Cur?ii de Apel din Statele Unite ale Americii. Desi Brad Pitt si partenera lui de via?a Angelina Jolie alcatuiesc un cuplu inca din 2005, actorul a spus ca nu se va casatori pana cand mariajele gay nu vor fi legalizate."Ne vom casatori atunci cand toata lumea va putea sa o faca", a declarat Pitt pentru revista Parade.


 


La randul sau, George Clooney a declarat intr-un interviu recent ca nu are de gand sa dezminta zvonurile referitoare la sexualitatea sa si ca nu se simte deloc deranjat de faptul ca o parte dintre admiratorii lui il considera homosexual.
Clooney, in varsta de 50 de ani, nu se arata afectat de gura lumii si crede ca barfele de tipul acesta sunt "amuzante".

Clooney are o relatie de mai multe luni cu, fosta luptatoare de wrestling, Stacy Keiber si se considera un barbat foarte fericit. "Cred ca e amuzant, intr-un fel. Dar ultimul lucru pe care il voi face e sa ma dau cu capul de toti peretii si sa strig ca toate astea sunt minciuni. Nu este corect si nici de bun simt sa am o astfel de atitudine, deoarece am cativa prieteni in comunitatea homosexualilor. Nu vreau sa se inteleaga ca sunt impotriva homesexualitatii. Viata mea privata, ramane privata si sunt foarte fericit asa", a declarat actorul.

George Clooney s-a casatorit in 1989 cu Talia Balsam, de care a divortat in 1993. De atunci, Clooney a spus in mai multe ocazii ca nu se va mai casatori niciodata si ca nu va avea copii. S-a iubit cu Kelly Preston , Renee Zellweger, Krista Allen, Sarah Larson si Elisabetta Canalis cu care a avut o relatie din 2009.


Michelle Pfeiffer si Nicole Kidman au pariat fiecare 10,000 de dolari ca George va fi tata pana in 2001 cand implinea 40 de ani. Nu au avut noroc si i-au trimis cate un cec. Clooney le-a returnat banii si le-a provocat la un alt pariu spunand ca nu avea avea copii nici la 50 de ani. Daca cele 2 actrite ar fi acceptat provocarea, Clooney care a implinit pe 6 mai 2011 50 de ani ar fi castigat din nou.

 



Modifică setările cookies