marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Brad Pitt și Keanu Reeves și-au scos iubitele la curse

Băieții buni din Cetatea Filmului au pasiuni de… băieți răi. Căci ambii sunt pasionați de sporturile cu motoare turate.

Brad Pitt și Keanu Reeves și-au scos iubitele la curse

Unul a deprins pasiunea pentru cursele de Formula 1, iar celălalt e dintotdeauna un mare fan al motocicletelor. Pe primul l-am văzut recent în Anglia, în timp ce al doilea și-a făcut apariția în Germania. Și fix în același weekend, chiar dacă la campionate diferite.
 

Ei bine, da, Brad Pitt se poate declara de-acum un cunoscător al culiselor din Formula 1, după ce a filmat pentru „F1”, noua producție ce urmărește viața piloților de F1, care va fi lansat anul viitor. Până atunci, actorul a mai tras câteva cadre și a introdus-o și pe iubita sa, Ines de Ramon, în atmosfera de la boxe, luând-o cu el la Marele Circuit de la Silverstone, din Northampton. 

 


Apariția lor a stârnit un val de emoție, cu atât mai mult cu cât se aude că Brad își dorește să-și întemeieze o nouă familie cu mai tânărul designer de bijuterii. Cei doi erau zâmbitori și păreau foarte relaxați, iar lângă ea, actorul pare să sfideze cu succes vârsta de 60 de ani.
 


La fel de binedispus a fost și Keanu Reeves în Germania, la Moto Grand Prix de la Sachsenring. El a dus-o pe iubita sa, Alexandra Grant, să vadă cum e atmosfera de la un campionat de motociclism. Actorul din „John Wick”, în vârstă de 59 de ani, și artista din domeniul artelor vizuale, în vârstă de 54 de ani, au fost guest starurile în Hohenstein-Ernstthal.

 


Actorul canadian este un fan declarat al motocicletelor și, prin urmare, și un ambasador al sportului pe două roți. Duminică, el a fluturat steagul carouri și a privit cu interes paddock-ul MotoGP. De altfel, Keanu Reeves și-a fondat propria companie de motociclete personalizate, ARCH Motorcycle, în 2011.

 


FOTO: Profimedia


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies