marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Brad Pitt va produce un film despre Marilyn Monroe. Uite cum arata Naomi Watts in rolul legendarei actrite

Daca in 2012 am vazut-o pe marile ecrane pe Michelle Williams in rolul lui Marilyn Monroe in filmul "My Week with Marilyn, anul viitor vom avea parte de o noua pelicula despre viata legendarei actrite.

Brad Pitt va produce un film despre Marilyn Monroe. Uite cum arata Naomi Watts in rolul legendarei actrite

Marilyn Monroe va reveni pe marile ecrane in "Blonde", o biografie fictionala spectaculoasa si complexa, ce va sonda viata si gandurile bombei sexy a anilor ’50, scrie collider.com

Compania detinuta de Brad Pitt. Plan B va produce pelicula "Blonde" regizata de Andrew Dominik – cineastul care a ajuns la Cannes in acest an cu filmul "Killing Them Softly" pentru care a colaborat cu Brad Pitt.


Pelicula "Blonde" a intrat in pre-productie in 2010, in aceeasi perioada cu filmul "My Week with Marilyn" pentru care Michelle Williams a fost nominalizata la Oscar in acest an. Din motive de concurenta filmarile la "Blonde" au fost amanate. Atunci rolul lui Marilyn Monroe ii apartinea lui Naomi Watts care a lansat si o prima imagine in ipostaza lui Marilyn Monroe.
 

"Blonde" va urmari calatoria super starului de la anii de copilarie ai lui Norma Jeane pana la cei in care a devenit un sex simbol mondial si pana la moartea ei tragica din 1962 (la 36 de ani). Productia se va centra si pe relatiile ei cu barbatii din viata sa inclusiv John F. Kennedy si Joe Dimaggio.
 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies