marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Bradley Cooper cere 15 milioane de $ pentru Hangover 3, cea mai profitabila comedie a tuturor timpurilor

Bradley Cooper, Zach Galifianakis si Ed Helms isi negociaza salarii de 15 ori mai mari pentru a juca in partea a treia a comediei de succes The Hangover si au sanse sa  primeasca ce-si doresc.

Bradley Cooper cere 15 milioane de $ pentru Hangover 3, cea mai profitabila comedie a tuturor timpurilor

Cele trei staruri care au realizat doua dintre cele mai profitabile comedii din istorie luau in 2009 cand a fost lansat  The Hangover un salariu de cel mult un milion de dolari fiecare.


Pentru partea a treia din seria ce se invarte in jurul aventurilor pe care trei prieteni Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) si Alan (Zach Galifianakis) le au dupa o noapte de betie crunta cei 3 actori cer 15 milioane de dolari fiecare. Producatorii de la Warner Bros. sunt si ei pe punctul de a le satisface pretentiile, scrie Hollywood Reporter.

Fara indoiala, The Hangover a fost comedia verii in 2009. Filmul a adus  venituri de peste 460 de milioane de dolari si se afla pe locul 6 in topul peliculelor cu cele mai mari incasari in 2009. Filmat la Bangkok, The Hangover 2 a devenit cea mai profitabila comedie a tuturor timpurilor, cu incasari de 86,5 milioane de dolari dupa  doar primul weekend. Aceastea au urcat pana la 580 de milioane de dolari vara trecuta.

Regizorul Todd Phillips a dezvaluit in vara ca partea a treia i-ar putea aduce pe cei trei prieteni intr-un spital de nebuni si a marturisit ca nu va avea acelasi tipar ca primele doua filme.


The Hangover

Regie: Todd Phillips
Distributie: Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Justin Bartha, Ed Helms
Buget: 35 de milioane de $
Incasari: 467 de milioane de $



The Hangover 2

Regie: Todd Phillips
Distributie: Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Ed Helms, Justin Bartha
Buget: 80 de milioane de $
Incasari: 581 de milioane de $



Modifică setările cookies